Dodaj do ulubionych

Śniło mi się

30.04.18, 17:48
Pierwszy raz, a przynajmniej pierwszy zapamiętany raz widziałam we śnie swoje odbicie w lustrze. Było tak wcześniej, że owszem się przeglądałam ale mimo tego nie widziałam swojego odbicia. Tym razem było inaczej... byłam ja, tylko młodsza a przez to ładniejsza (bo jak byłam młodsza to byłam ładniejsza tongue_out ), ale we śnie miałam swoje lata obecne.
Myślicie, że w najbliższym czasie odmłodnieje wink?

A w ogóle to co to znaczy, że się widzi we śnie własne odbicie w lustrze?
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Śniło mi się 30.04.18, 22:12
      algaria napisała: Myślicie, że w najbliższym czasie odmłodnieje wink?
      Witam
      Trzymaj się tej koncepcjibig_grin Jak sen był miły, bez elementów horroru to tym bardziej.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Śniło mi się 01.05.18, 13:07
        nNe no sen był miły, właśnie miałam spłukiwać włosy z odżywki (np olej rycynowy zwykle trzymam na łbie pod czapką jakieś 3 godz minimum) i jak zdjęłam czapkę we śnie to spojrzałam w to lustro, włos miałam dłuższy niż teraz gęściejszy, kręcony, mordę młodszą i szczuplejszą i tak sobie we śnie pomyślałam - o rany ale jestem ładna big_grin
        No miły sen wink
    • ezorelax Re: Śniło mi się 22.05.18, 13:41
      Miałam ze 20 lat temu taki sen, bardzo przyjemny, do dziś pamiętam, bo wyglądałam szałowo, a miałam drobniejszy kościec, niż w rzeczywistości, ale na to nie pomoże żadna dieta, zresztą przez te 20 lat zmieniłam postrzeganie swej cielesności o 180°. Pod względem ezoterycznym, to sprawa z odbiciem w lustrze jest głębsza, zresztą Baba Potwór Ci podpowiedziała kartą - nie mam tej talii, ale może w książeczce do niej jest jeszcze jakaś dodatkowa informacja, albo już wszystko zostało opisane? Nie skojarzyłaś tej karty ze swym pytaniem o sen?

02.05.18, 00:37
      Pani Lustra. Spróbuj się odnaleźć w sieci złożonej z wydarzeń Twojego życia. Przyjrzyj się swoim reakcjom na nie. Nie osądzaj, akceptuj rzeczy z miłością takimi, jakie są. Uszanuj każdą część swojej historii jako niezbędną dla Twojego rozwoju. Zastanów się, czy podoba Ci się to, co widzisz w lustrze, i czy znajdujesz się w tej chwili w miejscu, w którym chcesz być.
      • algaria Re: Śniło mi się 22.05.18, 20:02
        Nie, w ogóle nie skojarzyłam, ale dziękuję za skojarzenie tych dwóch faktów.
        • ezorelax Re: Śniło mi się 22.05.18, 20:20
          i jak niewiele czasu minęło między pytaniem o ten sen, a wylosowaniem tej karty.... Bardzo proszę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka