Dodaj do ulubionych

Mapa marzeń

29.11.18, 17:49
Z pytaniem może dość nietypowym się zwracam, ale robiłam mapę marzeń w tym roku, w dniu polecanym przez Algarię. To nawet nie do końca była mapa starannie pięknie wykonana, ot zapiski w zeszycie w poszczególnych kwadratach na ostatniej stronie zeszytu do którego nawet nie zaglądam zbytnio.. Ale do czegoś był mi potrzebny na dniach no i jak zajrzałam do tej mapy to trochę oczy postawiłam ile rzeczy spełniło się 🤗 moje pytanie brzmi- jako że 7 grudnia kolejny i chyba ostatni w tym rok7 now- czy taka mapę można aktualizować? Przez te kilka miesięcy wiele rzeczy w mojej psychice się pozmieniało, dojrzałam i pewne rzeczy bym do tej mapy dodała 🙂🙂 można czy czekać do tego x największą mocą energetyczną? smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Mapa marzeń 29.11.18, 21:03
      Kiedyś spytałam o to samo i dziewczyny mi to odradziły. Nową Mapę będzie można zrobić za jakieś 4 miesiące więc warto poczekać. Chyba, że zrobisz sobie nową mapę, a tą spalisz. Dopisywać - się nie dopisuje.
    • chizuru Re: Mapa marzeń 29.11.18, 22:05
      Ja czytałam, że po stworzeniu mapy nie powinno się jej zmieniać, czy aktualizować, bo to sygnał, że nie jesteś pewna tego czego chcesz, pomyliłaś się i to zły znak dla podświadomości.
    • liu.jo Re: Mapa marzeń 30.11.18, 09:46
      Nie chciałabym zmienić co po prostu dopisać Ale w sumie racja - poczekam, to będzie jeszcze bardziej przemyślana mapa niż ta obecnie stworzona smile A ja na razie będę sobie powoli w głowie układać co bym gdzie kiedy i jak chciała, to bardzo pomaga smile dziękuję dziewczyny kiss kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka