Dodaj do ulubionych

Znajomość

29.10.18, 09:06
Witaj Ulu.
Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy powinnam odnowić znajomość z pewnym Panem Y, raz myślę, że fajnie by było, innym razem, żeby to zostawić i sama nie wiem, bije się z myślami..I mam pytanka: co by wynikło z tego, gdybym się do niego odezwała? czy owy Pan ma kogoś, w sensie jaki jest jego obecny status, co myśli na mój temat?
Pozdrawiam serdecznie smile
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do majeczkova - Znajomość 29.10.18, 15:22
      Karty wskazują, że chyba było wam przyjemnie razem. Co on myśli: Kochankowie + 4 kielichów + 8 monet - widać jego myśli/wspomnienia pozytywne, ale tak jakby obecnie nieco apatyczne/melancholijne/oddalone, być może z powodu braku czasu, nadmiaru zajęć/obowiązków/innych trudności.
      Co by wynikło gdybyś się odezwała: 8 monet + 2 buław + Król kielichów - powtarza się 8 monet dosyć jasno pokazuje jego nadmiar zajęć/pracy, ale również to, że woli/lub musi być skupiony na czymś innym niż na waszej byłej relacji. Jeszcze dochodzi 2 buław, a więc spore rozterki. Prawdopodobnie nie powinien się wymigiwać od kontaktów, jednak mogą nie być już takie jak przedtem.
      Jego status: trudny do jednoznacznego określenia - Wieża + Królowa kielichów + 9 kielichów - mogły występować znaczne konflikty, rozstania, tragedie w jego relacji z partnerką byłą , albo jest z obecną i to w nieprzyjemnych sytuacjach/okolicznościach. 9 monet łagodzi te wstrząsy i nieporozumienia, jednakże Królowa może świadczyć o jego relacji z kimś lub zobowiązań wobec kogo.

Takie miłosne karty się odsłoniły, to było/jest między wami. Ale tak jakby Pan Y. był/jest również gdzie indziej zobowiązany.
      • majeczkova Re: do majeczkova - Znajomość 29.10.18, 21:41
        Dziękujęsmile W ogóle, ale to w ogóle się niespodziewałam takich kart, które zamiast mi pomóc jeszcze bardziej wyrwały z butów, bo myślałam, że wyjdą raczej negatywne.. zaskoczona jestem( niby nic takiego nie wyszło, a jednak pikło mnie..) i musze dodać jedno pytanie jeśli mogę.. Jakie są szansę, że będziemy razem?
        Pozdrawiam smile
        • oyala Re: do majeczkova - Znajomość 29.10.18, 23:19
          Droga Majeczkova - przepraszam za błąd, który dopiero teraz zauważyłam. Mianowicie napisałam : cyt "... 9 monet łagodzi ...", powinno być 9 kielichów taka karta się ukazała. Taki tam lapsus. sad

Na twoje kolejne pytanie odpowiem później.
          • majeczkova Re: do majeczkova - Znajomość 30.10.18, 07:08
            Ulu nie szkodzi ja sie domysliłam, że to pomyłeczka nieplanowana smile
            Dobrze będę czekać.
        • oyala Re: do majeczkova - Znajomość 30.10.18, 15:48
          Karty ładne były, ale się niestety skończyły sad. Tęsknoty i wspomnienia to jedno, a życie to drugie - nie zawsze idzie w parze po naszej myśli i w nasze pragnienia.
          Marne są widoki na wspólne bycie razem w najbliższej przyszłości: 10 monet + 8 kielichów + 3 buław - za kartą szczęścia/rodziny, ustawiły się zerwanie, odejście, smutek, oczekiwanie, nostalgia.
          A może to się kiedys zmieni, bo i czasem nagle zdarzają sprawy nieprzewidziane.
          • majeczkova Re: do majeczkova - Znajomość 30.10.18, 16:03
            Dziękuję Ci bardzo, no niestety sad
            Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka