niki.x 07.02.19, 20:59 Jak ktoś ma ochotę na wróżbę z okazji Walentynek albo Dnia Singla to zapraszam tradycyjnie - 15.02.2019 o 24.00 zamykam wątek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 17:44 8 kielichów. Burza emocji. Eros zadba o to, żeby Ci się nie nudziło. Ten a może ten drugi albo trzeci... Zmęczą Cię te wybory i podchody. Będziesz chciała zamknąć serce i schować się gdzieś w samotności. A może pośród nich jest ten właściwy Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 17:47 Kapłanka. Dokładnie przestudiowałaś wszystkie pozycje i wszystkie szczegóły ... w teorii. Pozycje kamasutry recytujesz jak tabliczkę mnożenia. Wiesz jak to się robi. Teraz potrzeba tylko praktyki. Eros da Ci szansę. Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 17:52 Nie trać czasu. Nie zastanawiaj się wypada czy nie wypada i co ludzie pomyślą. Nie bój się. Bierz to co Eros ustrzeli i korzystaj Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 17:59 Paź kielichów. Eros ustrzeli nieśmiałego romantyka, który pierwszy kroku nie zrobi. Będzie wzdychał i robił maślane oczy. I może Ci nawet serenadę zaśpiewa ale ... nic poza tym. Tylko od Ciebie zależy czy upolujesz zwierzynę Odpowiedz Link
pannanikt_1 Re: zapisy :) 14.02.19, 19:08 Eh..... szkoda, bo ja preferuje, zdecydowanych mężczyzn Dziękuję Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 18:05 10 monet. Eros trafi pana z kasą który myśli o rodzinie. Dużej rodzinie. Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 18:14 6 mieczy. Będzie gorąco. Najpierw przejdziecie do czynów potem ... . Od Ciebie będzie zależało, co będzie potem. Czy będzie to jednorazowa przygoda czy początek nowej ciekawej znajomości Odpowiedz Link
baba_potwor Re: zapisy :) 15.02.19, 00:07 Aaa, więc jednak coś mnie czeka? Byłam pewna, że już przymusowy celibat przez resztę egzystencji. Śliczne dzięki, niki.x Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 18:22 Król buław. Nudzić się nie będziesz. Pan wie czego chce i wie jak to osiągnąć. A już dostanie to czego chce to ... zostawi popiół i zgliszcza Odpowiedz Link
algaria Re: zapisy :) 14.02.19, 21:24 Bardzo dziękuję - wszystko przetrzymam tylko niech się zjawi Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 18:29 As mieczy. Związek z rozsądku. Panu będzie zależało tylko na seksie, bez uczuć i zobowiązań. Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 18:35 Sąd. Będziesz miał/a dylemat: czy ten pan - czy ta pani Eros postanowił namieszać. Możesz się niespodziewanie zakochać w kimś tej samej płci. Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 20:15 Rydwan. Eros ustrzeli Ci pana przebojowego i ambitnego. Wie czego chce i wie jak to dostać. Lubi dominować. Trudno go będzie zatrzymać na dłużej. Odpowiedz Link
liu.jo Re: zapisy :) 14.02.19, 20:59 O losie, o Erosie! Ja rozumiem że podobne przyciąga podobne, ale dla odmiany mógłby być jakiś posłuszny i spokojny 🤣 dziękuję za wróżbę Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 20:18 7 kielichów. Bujający w obłokach kapryśny marzyciel. Będzie dużo mówił i obiecywał ale od słów do czynów u niego droga daleka. Odpowiedz Link
bronxi Re: zapisy :) 15.02.19, 07:08 Dziękuję bardzo Ale może coś z tych swoich obietnic spełni, czasem lepiej później niż wcale, hihi Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 20:24 Król kielichów. Bierny i nudny "w te klocki" ale za to w innych sprawach zawsze można na niego liczyć Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 21:52 Rycerz mieczy. Eros ustrzeli Ci kogoś kto będzie chciał zaspokoić swoje zachcianki. Szybko i gwałtownie. Potem ... pora na kolejną zdobycz Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: zapisy :) 16.02.19, 15:34 🤔 a może to ja będę porzucała jak zaspokoi moje zachcianki 😂😂 dziękuję.😘 Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 21:55 5 buław. Gorący romans a może i coś więcej Ogień, pożądanie, kłótnie na słowa i czyny. Chaotyczny entuzjasta którego trudno zrozumieć o co mu w danej chwili chodzi. Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 22:24 2 kielichów. To ktoś kruchy i delikatny ale jego uczucia są głębokie. Ważniejsze od seksu jest dla niego połączenie dusz. Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 22:28 8 buław. Pan szybki, namiętny i gwałtowny. Będzie chciał wszystko albo nic, tu i teraz. Na jego zasadach i warunkach. Odpowiedz Link
chizuru Re: zapisy :) 15.02.19, 20:42 Lubię zdecydowanych xP Jeżeli się sprawdzi to będę więcej niż rada xD Dziękuje ślicznie. Odpowiedz Link
caro-caro Re: zapisy :) 13.02.19, 07:00 Też jestem ciekawa jak sprawy sercowe się ułożą. Niki, sprawdź proszę, co w trawie piszczy 😄 Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 22:34 9 monet. Pan ma wszystko poza tą drugą osobą która i chciałby mieć i niekoniecznie chciałby mieć. Nie narzeka na brak powodzenia. Spotyka się z wieloma kobietami na pokaz, dla zabicia czasu. W głębsze relacje nie wchodzi. Odpowiedz Link
caro-caro Re: zapisy :) 15.02.19, 21:19 Oj, gdy go spotkam chyba powinnam być ostrożna. Nie chcę być jedną z wielu, chce być jedyną 😋 Niki, bardzo dziękuję 🤗 Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 22:38 3 mieczy. Panu nie potrzeba miłości, panu jest potrzebny seks. Do rozładowania napięcia, do wyładowania emocji, do zaspokojenia ciała. Po prostu - Christian Grey Odpowiedz Link
niki.x Wstęp :) 13.02.19, 22:43 Zastanawiałam się nad wyborem talii i ... wczoraj dostałam prezent Eros Tarot. Talia stworzona na Walentynki i moim zdaniem lepszej talii na Walentynki chyba nie ma. Nie znam jej jeszcze za dobrze, to będzie pierwsza praca z nią ale bardzo mi się podoba. Autorzy mieli luzackie podejście do tematu. Coś w stylu na Walentynki - Walę tynki Przesłanie talii jest takie: Wszystko czego potrzebujemy to miłość. A że Eros nie zawsze ma celne oko i trafia tam gdzie chcemy a czasem to w ogóle strzela po pijaku, to wychodzą z tego zabawne acz życiowe perypetie Odpowiedz Link
niki.x Re: Wstęp :) 14.02.19, 22:45 As kielichów. Błogi marzyciel. Tak mu dobrze w tych marzeniach, że rzeczywistość go przeraża. A Ty chciałabyś coś więcej, bo ciało też ma swoje potrzeby Ciśnie ta kobieta na tej karcie tego "asa" ale słabiutka "fontanna" leci Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 14.02.19, 22:50 Mag. Cierpliwy samotnik który nie lubi gdy się go ignoruje. Nigdy nie działa pod wpływem emocji. Lubi niegrzeczne zabawki i gadżety. Odpowiedz Link
cichosza Re: zapisy :) 14.02.19, 23:12 Ja w stałym związku, proszę o kartę z tej nowej talii! Odpowiedz Link
niki.x Re: zapisy :) 15.02.19, 00:13 Gwiazda. Osoba ciepła i spokojna. Cichy wielbiciel i adorator. Myśli i marzy ale dla niego to uczucie nierealne i niemożliwe do spełnienia. Miłość duchowa. Odpowiedz Link
cichosza Re: zapisy :) 15.02.19, 00:31 Piękna karta Dziękuję ślicznie i życzę wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link