03.08.13, 02:26
w związku z powstałym nowym forum wymusiła na mifredo odruch obronny jak u zwierzątka odezwał się instynkt przetrwania.
Zwiększy się zapewne częstotliwość zagadywania i ciepania nowych wątków no i oczywiście jak bym mogł zapomnieć o najważniejszym !!! w każdy możliwy sposób oczerniania mojej osoby. uhaha z przyjemnością poczytam i się pośmieję z ostatnich podrygów padalca.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: sytuacja 03.08.13, 02:40
      jaki ona ma w tym interes żeby mnie oczerniać?myślicie że to robi bez interesownie bo lubi? nieeeee prubuje mnie zdyskredyrować na każdym kroku a mało tego lata po forumach i szuka mojego nowego forumsmile widzicie jak to babsko mnie kocha hehe.Taka szczęśliwa była że mnie zbanowała nawet z uśmieszkiem się podpisała a tu ZONK !!! uwierz jak gówno na powirzchnię wypłynoł i teraz problem jak upchać? ręką się nie da,szczotką też nie.Toż pochlastać się idzie......
      • mercury_staff Re: sytuacja 03.08.13, 03:24
        jak by ktoś młotem pierdyknoł on znowu pisze ze stałą ekipą no pochlastać się można jak nie z tej to z tamtwj wypłynie,tyle pjany tyle włosów celulit się pogłębił i muszę go czytać.Toż to jakaś karma moja jak nie syn to uwierz czy w tym moim marnym żywocie spotka mnie w końcu jakieś szczęście? Ależ oczywiście uwierz przesyła ci buziaczki hihihi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka