13.08.13, 22:16
Jestem pod wpływem,dzisiaj spotkałem się z kuzynką, i jej dziećmi po 20 latach,wiedziała że zawsze byłem modelem z tego co pamięta.Rodzinka małowiejska odwróciła się od niej bo za bogata.Dziś ją zaprosiłem do kanjpy,nic o mnie nie wiedziała ani nie ma kontaktu z rodziną.
Było przezajebiście i się super zaprezentowałem, nie dość że klelnerki koło nas tańczyły to wszystko za free,córe ma piekną chodzi z jakimś geodetą, mąż się nie zmienił ale go nie było.
Było zajebicho aż szkoda wieczu, jestem w domku i dalej piję, net mi szwankuje ale ujdzie.
jutro mamy gości ale moja kuzynka jak była piękna tak się nie zmieniła,zajebista laska i zajebista dziwczyna, moja krewsmile
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Bez jaj 13.08.13, 22:25
      Moja córa 13 letnia mówi do mnie ogarnij się,ale jestem teraz tak napruty że ledwie coś składam,nawet nie wiem skąd bo przyjechali kolesie i przywieźli mi piwo od Wojta,no i było by wszystko OK gdybym kurwa wiedział kto tobig_grinbig_grinbig_grin no ale chyba mnie tu znaja a ja nie koniecznie.
    • eszmeralda.i.papugi Re: Bez jaj 13.08.13, 22:26
      No zobacz. Nie zauważyłam Twego postu, Uwierzu.
      Witaj smile
      Teraz wychodzę z psem, już Dittcie pisałam.
      • ditta12 Re: Bez jaj 13.08.13, 22:34
        Piękna noc na spacer z piesem smile
        • eszmeralda.i.papugi Re: Bez jaj 13.08.13, 22:39
          Jawohl!
          Już wychodzę

• uwierz_w_to Re: Bez jaj 14.08.13, 07:11
            Dzisiaj już coś sensownego złożę, była kuzynka z zaprosiłem ją po delikatnych kilku piwkach do Wiela do knajpy kolegi, tam oczywiście drinki i pomieszanie alkoholu z piwem, kuzynka już miała fazę na maxa ja zresztą też.Było świetnie ,powspominaliśmy pośmialiśmy się porobiliśmy sobie zdjęcia i będziemy kontakt utrzymywać, męża z tego co pamiętam ma świetnegosmile, pewnie za jakiś czas się spotkamy wszyscy razem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka