eszmeralda.i.papugi 28.08.13, 18:29 jeżeli pozbyłaś się depresji i pochłonął Cię bez reszty real, to nic lepszego nie mogło Cię spotkać. Kwiatuszki dla Ciebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Ditto, 28.08.13, 21:07 Dzięki za piękne kwiatuszki.Ty Eszmeraldo każdego potrafisz rozweselić Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditto, 28.08.13, 23:15 ze mnie szczęściara w sieci znaleźć przyjaciela ? never! A mi udało się znaleźć dwoje. Czyli co? Jeśli nie będzie mnie przez, dajny na to, dwa dni, to mi otworzycie Wasze serca? Moje zostanie przy Was na wsiegda Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto, 29.08.13, 02:54 Moje serce jest dla Ciebie otwarte Eszmeraldo. Nie wiem jak Ty to robisz ale zawsze znajdujesz odpowiedź.Ja tego nie potrafię.Miotam się z myślami,mała rzecz jest dla mnie udręką,nie potrafię kierować swoim umysłem-to on mną rządzi,nie mam silnej osobowości,nic nie wiem,nic nie umiem,nie mam pamięci,wszystkiego się boję,unikam ludzi,nigdzie nie wychodzę. Mam autyzm. Nie ma we mnie nic ciekawego tym bardziej jestem Ci wdzięczna za to że jesteś przy mnie,nie gardzisz moją innością,wspierasz i nawet nie zdajesz sobie sprawy ile to znaczy dla takiej osoby jak ja którą społeczeństwo odrzuca. Ja mam wrażenie że patrzę na świat przez dziurkę od klucza bo drzwi są szczelnie zamknięte i na nic nie zasługuję. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditto, 29.08.13, 09:47 > ,nie mam silnej osobowości powtórnie się narodzisz Ditto, gdy uwierzysz w to, jak bardzo się mylisz. Ludźmi bez silnej osobowości nikt się nie interesuje a ilość posiadanych przez Ciebie wrogów, świadczy zupełnie o czymś innym. To ludzie pospolici, nie szybujący wysoko, mali, nudni, brudni, źli, ot, takie mielizny, łączą się w tłum, żeby zlinczować kogoś, kto wyróżnia się swoją, że zacytuję Ciebie, swoją "innością". Nie wyobrażam sobie Ciebie w tym tłumie, nie wyobrażam sobie Uwierza, tak skrajnie innego od Ciebie a jednak, nie wyobrażam sob ie Uwierza w tym tłumie. Osoby odstające od pospolitości, zawsze mają pod górkę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto, 29.08.13, 10:39 Eszmeraldo, nie koniecznie , zdanie ludzi mnie nie interesuje,wiekszosc to cholota w srod tej choloty sa poczciwi mili ludzie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto, 29.08.13, 11:32 Ja nigdy nie mialem problemow z ludzmi,sa tacy z ktorymi rozmawiam i tacy ktorych toleruje,wiesz jacy sa ludzie,opinnie na temat mojej osoby malo mnie obchodza ale twoja np: bardzo mnie interesuje nie mam wrogow i staram sie zyc ze wszystkimi dobrze nawet tymi ktorych tylko toleruje,zycie prywatne to co innego niz zycie na forum,tu czasem jak wiesz lubie przywalic po bandzie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto, 29.08.13, 13:05 , Wielkie duchy zawsze napotykały bezwzględną opozycję umysłów miernych. Pomniki jednak stawia się nie krytykującym, ale krytykowanym., Znalazłam cytat który potwierdza Twoje słowa Eszmeraldo. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto, 29.08.13, 13:26 Cytaty wsadzmy do salaty, Madre slowa i przyslowia, To nic jak filozofia zdrowa. Odpowiedz Link