24.09.13, 13:47
Jedynym zbiorem informacji są książki i internet.Ale internet jest cenzurowany.Nie ma zbyt wielu wycieków, gdyby takie owe były choć by nawet z samej NASA ludzi by szeroko otworzyli usta.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 14:15
      https://static.lolyard.com/lol/yankee-go-home.jpg
      • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 14:17
        Dodam jeszcze dla wszystkich ciekawskich że zdjęcia planet wyglądają podobnie do zdjęć wykonanych na ziemi, na wszystkich planetach wokoło niebo jest błękitne tak jak na ziemi a nie tak jak na zdjęciach wam przedstawiająsmile
        • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 14:20
          Zdjęcia z NASA są retuszowane i czarno białe po to żeby wam wyrobić określony pogląd na planety.Jest jednak odwrotnie, niebo jest błękitne i jest atmosfera różniąca się od naszej ale podobna.
          • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 14:22
            Około 2 milionów zdjęć jest utajnionych, te co wyszły są retuszowane i wymazywane obiekty na których coś można było dostrzec.To by było na tyle z mojej strony o NASAwink
            • ditta12 Re: Cenzura 24.09.13, 14:26
              "Niebo na Marsie jest różowe, natomiast na planetach gdzie ciśnienie atmosferyczne jest wielokrotnie większe niż na Ziemi - białe. W przypadku wysokiej zawartości metanu niebo przybiera barwę zieloną (jak na Uranie czy Neptunie)."
              • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 14:30
                ditta12 napisała:

> "Niebo na Marsie jest różowe, natomiast na planetach gdzie ciśnienie atmosferyc
                > zne jest wielokrotnie większe niż na Ziemi - białe. W przypadku wysokiej zawart
                > ości metanu niebo przybiera barwę zieloną (jak na Uranie czy Neptuni

Tak ale nie aż tak bardzo, ja uwidoczniają to zdjęcia.Mozna powiedzieć delikatnie przybiera barwę.
                • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 14:33
                  Zresztą bym za bardzo nie wierzył na twoim miejscu temu co przeczytasz o innych planetachwink spada grać tym czasem.
                  • ditta12 Re: Cenzura 24.09.13, 14:38
                    To skąd mam czerpać informacje?
                    Pewnie nie polecę na Marsa żeby sprawdzić czy tam niebo jest różowe.
                    • ditta12 Re: Cenzura 24.09.13, 15:02
                      Doznałam i doznaję w życiu różnych dziwnych zjawisk których nijak nie mogę wytłumaczyć ale możliwe że dadzą się jakiś wyjaśnić,nauka idzie do przodu.
                      • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 15:07
                        Czekaj Ditta zaraz coś Ci wrzucę.
                          • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 15:16
                            Kiedyś dosyć ostro się tym interesowałem, teraz obecnie już niczego nowego w tych sprawach się zbytnio nie dowiem.Wiem natomiast że w naszym układzie słonecznym oprócz nas jest życie które ukrywają.W moich poszukiwaniach prawdy wieloma drogami szedłem.Od tego zresztą zaczeła się moja choroba, spory szmat czasu zajeło mi oswojenie się, doszukiwanie czegoś niezwykłego.Nic takiego nie znalazłem.Więc i przyszedł czas na wytchnienie i oczyszczenie organizmu od świństwa chemicznego, które spożywałem kilka dobrych lat.
                            • uwierz_w_to Re: Cenzura 24.09.13, 19:53
                              prawdaxlxpl.wordpress.com/tag/bazy-na-ksiezycu/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka