25.09.13, 05:19
Zbyt wiele dowodów jest że jednak życie po śmierci istnieje.Więc myślę że też jest taka istota doskonała jak Bóg.Religia z nią nie ma nic wspólnego moim zdaniem.Ale to co tu robimy na ziemi w jakiś sposób się odbija w innym wymiarze.Tak myślę.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Mask 25.09.13, 05:25
      Poza tym nic na tej ziemi kupy się nie trzyma.Historia jest przekłamana.Wciskają ludziom kit prawie ze wszystkim.
      • uwierz_w_to Re: Mask 25.09.13, 05:35
        Sam Watykan nie wiedzieć czemu i komu służy.Czy my ludzie jesteśmy jakimś może experymentem cywilizacyjnym na tej ziemi.Im głębiej we wszystko wnikałem tym sobie bardziej wszystko uświadamiałem.Podobno jest takie powiedzenie że jeżeli chce ktoś prawdę poznać to ją pozna.
        Kiedy już wyszedłem z choroby i pojełem pewne sprawy, przestałem się kompletnie bać.Nie mam lęku przed śmiercią ani się jej nie boję.Czasem mam takie wrażenie że jestem tu bo mam coś do zrobienia.I z tym moim pisaniem też tak jest.Muszę pisać nie wiem czemu.
        • uwierz_w_to Re: Mask 25.09.13, 05:50
          Sporo rzeczy w zasadzie mógł bym opisać które mi się przytrafiły.Z kolejną psychozą uświadamiałem sobie coraz więcej.Podczas niej z internetem się działy dziwne rzeczy których nie chcę opisywać ale to rzuciło też pewne światło z nim związane.
          • uwierz_w_to Re: Mask 25.09.13, 05:53
            Od kilku lat widzimy pewne zmiany społeczne, to jakiś rodzaj buntu ludzkości,część społeczeństwa powoli zaczyna sobie zdawać sprawę że tak faktycznie nic kupy się nie trzyma.
            Internet tym ludziom w tym pomógł, rodzaj Bumu cywilizacyjnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka