uwierz_w_to 19.10.13, 18:53 Usunełem się z administracji tego forum,zostałaś ty i ditta bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: eszmerald 19.10.13, 21:13 Eszmera to szamanka, jej obraczka na paluszku u nogi a mi paznokiec krwia zaszedl i zejsc nie chce ten sam co eszmera zaobraczkowala,to czar.y mary: ) Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: eszmerald 20.10.13, 08:38 sprawdziłam. Rzetelnie się wykreślił men. Ach, jak smutno Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: eszmerald 20.10.13, 08:40 i Ditta jeszcze nie śpiewa Poszukam jej w tym słynnym pubie Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: eszmerald 20.10.13, 09:17 już przekwitły pęki białych bzów, wróóóóóóóóóóóóóć, już przekwitły pęki białych bzów, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrróć, już przekwitły pęki białych bzów, wróćććććććććććććććććććććććććććc, już przekwitły pęki białych bzów, wróć Jasieńku z tej wojenki, wróć Odpowiedz Link
mifredo Re: eszmerald 20.10.13, 14:51 A niby czego ze strony wariatów się spodziewałaś. Chciałaś być od wszystkich rozsądnych lepsza? Masz po prostu tu swojego wieprza, który co chce ci nawpiepsza a ty bij mu brawo. Tak jest fajnie i klawo. Ale ze wszech miar masz to, na co sobie zasłużyłaś, eszmeraldo moja miła. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: eszmerald 20.10.13, 14:59 Wieprz wieprzowi powiada to nie rzadna zdrada. Co tam eszmerko słychać u ciebie. Odpowiedz Link
mifredo Re: eszmerald 20.10.13, 15:24 Teraz wieprz słodzi i jakby nigdy nic słodkie słówka ci wpieprza. a ja ci dobrze radzę radzę, uciekaj jak najdalej od tego chamskiego wieprza. I wcale nie jesteś od innych doświadczonych w temacie latami, lepsza. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: eszmerald 20.10.13, 17:21 Bom rył i zamiast do soli to siek do cokru dorył,o kurwa a borokow nima. Odpowiedz Link