10.02.14, 22:10
Ta co mym sercem zawładneła?

Gdzie się rozmyła i czemu mnie dziś opuściła,
łza mi spływa niczym rzeka,
i czuję się jak bezradny kaleka.
Ból przeszywa me serce niczym strzała amora zatruta jadem demona.
Obserwuj wątek
    • jose_hose_fernandes Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:17
      ło zes cholera same wierse tu rypio az strach się odezwoć,ja siek chowam bo jestem cienki jak rajstopki panienki
      • ditta12 Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:26
        Ojej,następny Amorozo wzdychający.
        Czyżby wiosna wielkimi krokami?smile
      • cortez_da_veza Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:28
        Przez lat tyle czekam na te chwile tę jedyną i ostatnią czekam.
        Czy w tym czy w innym życiu mam nadzieję że zatańczą nam nad głową kolorowe motyle chociaż przez chwile.
        Ptaki zaśpiewają nad doliną kwitnącą niespotykaną rośliną.
        W ten dzień będę gotowy jak nigdy i wnet skończą się me łowy.
        To będzie uwięczenie sukcesu tego żywota marnego.

• jose_hose_fernandes Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:30
          ja piernice ja ci muse wystrugać dutusia jakiś wiersyk ale zech mam strasliwo pustke moze coś sklekoce za chwile.
          • jose_hose_fernandes Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:36
            oda do psepięknej dittsi

padnę psed tobą na kolana bo moja dusa niepokalana
            będziem kacki puscać nad stawem
            będziem piec placki i gotować obiadki
            będziem wyciskać se prysce az twaz zabłysce bedziem biegać na łące nicym dzikie zające
            i będziem lezeć na plazy a niech słońce w dupsko nam jazy

• jose_hose_fernandes Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:39
              zem wygniutł wiers ostatnim tchnieniem mało się nie udusiłem,tak zem go gniutł pomagając se twazą.
              • jose_hose_fernandes Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:42
                zem nasmarował ten wiers jak donkichot z mancy.
              • ditta12 Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:43
                https://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif

Ale mnie zakręciło,nie powiem.
                Romantyczny Cortez i Ty Josku i ja podwójnie żem zakochana.A można tak dwóch kochać ?
                • ditta12 Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:44
                  Ni nie da się.Trza jednego wybrać se.
                  • jose_hose_fernandes Re: Gdzie Ona 10.02.14, 22:48
                    Ditko ma kochana upadam na kolana,zem potem i krwią ten wiers pisał,co zem się natrudził to nie pytaj,gdzie zem nie był gdzie nie sukła zycia by było za mało zeby opowiadać.
                    ale zem go własną ręką pisał.
                      • uwierz_w_to Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 22:55
                        łoł ktoś się zakochał w eszmrcesmile
                        • jose_hose_fernandes Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:00
                          a ten cortez to kto to może być? bo ja to on a kortez to tamten uwiez zgadnies?
                          • jose_hose_fernandes Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:02
                            hihihi ja psysedłem i od razu tsy nowe niki, a moze to uwiez się podsywa? nie no jak nie to nie on.
                            • ditta12 Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:04
                              A to nie Uwierz w przebraniu?No to kto to?
                              • uwierz_w_to Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:05
                                ja się już zakręciłem przyznam bez biciasmile może szmeralda rozszyfruje tych co tu piszą czy to może kobiety czy męszczyźni.
                                • cortez_da_veza Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:08
                                  Eszmeralda wie bo mnie zna a ja was też znam ale wy nie wiecie ale ona tak.
                                  • uwierz_w_to Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:10
                                    ło ludzie teraz to dopiero zakręciłem się hehehehe.
                                • ditta12 Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:09
                                  https://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif

No niech se piszą bo ładnie piszą to trzeba im przyznać smile
                                  Są i kobiety i mężczyźni i widać że do święta walentynkowego mocno przygotowani.
                                  • jose_hose_fernandes Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:12
                                    miła moja ty mas mną sie interesowac i mnie miłować tak jak ja Cię miłuję po zycia wiecność.
                                    ja Ci gwiazdkę z nieba zdobędę psyjadę na białym rumaku i porwę Cię.
                                    • ditta12 Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:13
                                      A mówisz że ja tańcować nie potrafię buuuuuuu
                                      • jose_hose_fernandes Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:15
                                        ditta12 napisała:

> A mówisz że ja tańcować nie potrafię buuuuuuu

jakze nie ja tylko mówił ze wyjde za to co najlepiej zatancy ze mno
                                        • ditta12 Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:18
                                          Ja tak z Tobą zatańczę po ślubie że Ci się odechce wszystkiego big_grin
                                          • jose_hose_fernandes Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:22
                                            to ty taka herst baba, o matyldo ja scypior delikatny
                                            • ditta12 Re: Dla mojego seca. 10.02.14, 23:24
                                              Nie,ni tak się zmęczysz z tego tańcowania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka