uwierz_w_to 19.02.14, 20:53 oglądam jeden z programów mianowicie " Zdrady" gra tak cienka że głowa boli a ludzie wierzą w to że to na faktach kręcone. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 19.02.14, 21:07 Tak na faktach jak szpital i ukryta prawda Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 09:23 Zdrada to dzisiaj chleb powszedni.Jesteś w związku,udajesz singla i masz. Sztuką jest jak nie zdradzić niż jak zdradzić. A efekty mogą być różne. To tak jak z gonieniem króliczka. Jednak obecnie królice napalone na królików jak Eszmeralda pisała,nie popuszczą,o nie. A króliki to wiadomo gdzie wtedy mózg mają Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 09:37 Konsekwencje zdrady mogą być opłakane: -syfilis naturalis -dziecię z wpadki bo kobitka oszukuje że wzięła tabletkę albo celowo przedziurawiła gumkę(mają mnóstwo pomysłów) bądź też poszli na całość w ferworze mniłosnego amoku i........przebudzenie z ręką w nocniku a placić i płakać trza. "Bo ja cie kochom" Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 10:54 to najlepszy układ nie w cipkę tylko w dupę Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 11:12 Martyna Jakubowicz - W domach z betonu (+ Ryszard Riedel) wszystko się sponiewierało,bleeeeee Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 11:47 'Wiesz, nie ma miłości, jest tylko chemia. Zwykły sex i strach, by ktoś inny jej nie miał" Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 14:43 ditta12 napisała: > 'Wiesz, nie ma miłości, jest tylko chemia. Zwykły sex i strach, by ktoś inny j > ej nie miał" eeee ditto ty już chyba całkiem zepsuta jesteś,jak nie ma miłości? miłość to podstawa związku nikt dla seksu się nie schodzi na całe życie,czasem sex się nudzi i dochodzi do zdrad ale to ze znudzenia i monotonności tak myślę chyba. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 14:44 Jak jest człowiek młody to pewnie uwielbia dobre jebanko ale z wiekiem to się przesuwa na dalszy plan.Inne wartości są ważniejsze ,no chyba że ma się chopa erotomana. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 19:35 <jak nie ma miłości? miłość to podstawa związku nikt dla seksu się nie schodzi na całe życie,czasem sex się nudzi i dochodzi do zdrad ale to ze znudzenia i monotonności tak myślę chyba.> No to co to za miłość jeśli się szuka czegoś gdzie indziej? Czego jaki nie chemii? Jak może sex się nudzić?Z inną jest inaczej?Lepiej?Ja to chyba jakaś niedorozwinięta jestem. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: ubaw po pachy 20.02.14, 19:48 Bo o to Dittuś już natura zadbała. Wyeksploatowana mama trójki dzieci (uśredniam) nie ma ochoty na figle facet więc został obdarzony powtórnym kwitnieniem. Walka o przetrwanie gatunku na śmierć i życie się odbywa. Jakieś tam sentymenty wyidealizowanej intelektualistki się nie liczą. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 19:54 No to Ditto nie wiem ale jesteś indywidualistką, ze śweczką takich szukać.Ponoć takich kobiet jest dużo ale tu można gdybać co dyby to i tamto,nigdy pewności nie ma. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 19:59 A poza tym samiec patrzy na samicę a samica na samca, a czemu ludzie szukają rozrywek,zmian? coś się kończy coś zaczyna ,może adrenalina może porządanie kto wie co kto lubi, co człowiek to inne pragnienia. W pierwszym rzędzie stoi ksiądz który mówi że rodzina jest najważniejsza i co? wierzący chodzą do kościoła całymi rodzinami ,modlą się wierność do końca życia sobie ślubują a po miesiącu się rozwodzą lub z kimś innym idą do łóżka i się okazuje że jest im lepiej lub kogoś innego kochają. A ty skąd wiesz że gdybyś nie była piękna adorowana przez wielu męszczyz nie zmieniła byś się,można sobie gdybać ludziom naprawdę nie wiele brakuje do zmian. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 20:03 Tak sobie żartujemy na tym forum ,bardziej niż ja tu nikt chyba nie jest tak bezpośredni,czasem sypnę jakimś wurgaryzmem czasem coś tak ostrego że przełknąć się nie da lub trudno. Ale właśnie najlepsze jest to,to swoiste takie Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 20:06 <A ty skąd wiesz że gdybyś nie była piękna adorowana przez wielu męszczyz nie zmieniła byś się,można sobie gdybać ludziom naprawdę nie wiele brakuje do zmian.> Jestem piękna,adorowana przez wielu mężczyzn ale tak naprawdę to szukam i chcę tylko jednego i pewnie poznam go po tym jak mucha na nim usiądzie(jak w bajce). Chłop to chłop a czym się różni od drugiego? Tylko tym że ten mój nie pójdzie do drugiej a jak ma iść to na co mi on?To dupa tylko a nie chłop. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 20:11 ditta12 napisała: > Chłop to chłop a czym się różni od drugiego? > Tylko tym że ten mój nie pójdzie do drugiej a jak ma iść to na co mi on?To dupa > tylko a nie chłop. No właśnie czym się różni od drugiego? Twój nie pujdzie mówisz że jesteś pewna A pamietasz ostatniego? Nigdy nie mów nigdy Ditto. A z drugiej strony jest też inaczej są pary które nigdy się nie zdradzą rzadkie ale są,ale to już temat na TOM. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ubaw po pachy 20.02.14, 20:13 są też męszczyźni myślący podobnie ale tak jak napisała niedawno eszmera że to wszystko to ruletka Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 20:28 < szukam i chcę tylko jednego i pewnie poznam go po tym jak mucha na nim usiądzie(jak w bajce).> Nie myślę o tych co poszli tylko o tym co nadejdzie może Odpowiedz Link
ditta12 Re: ubaw po pachy 20.02.14, 23:08 Książę nie spada z nieba, musisz pocałować wiele żab. Odpowiedz Link