uwierz_w_to 12.03.14, 13:06 zapomniałem że ty w chello jesteś gdybyś była w tel. vectra odblokował bym Ci wszystkie pakiety,czyli miała byś wszystkie płatne kanały cały pakiet płatnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditto 12.03.14, 13:08 odblokowałem jeszcze kuzynowi, ten się na początku wystraszył, ale jak mu wytłumaczyłem że do speca nie ma możliwości dojścia to się uspokoił. ewentualnie hakera w kolorado będą szukać bo tam trop się urywa na sieci Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 12.03.14, 13:10 a jak as przestworzy by się dorwał to dojdzie do miastowego wi-fi i numeru starego lapka który teraz leży gdzieś pokrywając się kurzem w starej szopie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 12.03.14, 13:12 odłączony od sieci, a do niego już tylko jasnowidz znajdzie drogę, ewentualnie gdybyś miała vectrę ujżał by na parę chwil słońce i zaciągnoł się oddechem sieci. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 12.03.14, 13:13 bo to lapek do czarnej roboty ,oddycha od czasu do czasu z jakiegoś hot spota kilka minut jak jest coś do zrobienia. Odpowiedz Link