Dodaj do ulubionych

PZU-ciąg dlaszy

12.04.14, 13:25
Pismo z Białego Stoku.
Mam iść na policję lub wezwać straż miejską ale ja się ich boję po tym co mnie spotkało ostatnio.
Jak pokonać lęk?
Kto otworzy moją piwnicę?
Co jest w tej cholernej piwnicy?
ADM-nie
PZU-nie
Zatem?Boże ratuj.Może Boże ratuj nie pomoże w tym systemie.......sad
Obserwuj wątek
    • plociara Re: PZU-ciąg dlaszy 12.04.14, 13:38
      A na ch...j ci ta piwnica? Kartofle zawsze możesz trzymać w wannie, he, he.
      • ditta12 Re: PZU-ciąg dlaszy 15.04.14, 13:08
        Głupiś,głupia jak but z lewej nogi-frajerze!
        • ditta12 Re: PZU-ciąg dlaszy 15.04.14, 13:45
          Trzeci pokój se zrobię w piwnicy-moja własna-mam do tego prawo czy nie?
          Wyłożę glazurą,terakotą,mozajką rzymską czy czymś i będę miała taki schron na czas końca świata.Postawię se weki i inne dobra materialne i nie zdechnę a przede wszystkim wodę jak cóś tam chemicznie z niebiesiech poleci,jaka atomówka,wszystko jest możliwe.
      • algebra.wywiad Re: PZU-ciąg dlaszy 11.05.14, 16:27
        plociara napisała:

> A na ch...j ci ta piwnica? Kartofle zawsze możesz trzymać w wannie, he, he.

Jak to na ch...? Żeby móc egzemplikować swoje natrętne roszenia względem policji, PZU.
        Z pisania ditty12 wynika, że podobnie wszystko i wszyscy inni są po to, by sobie rościć, żeby innych winić za swoje czyny i za swój obrzydliwy charakter.
        • plociara Re: PZU-ciąg dlaszy 11.05.14, 18:55
          Fakt, że pewnie wszyscy w tej policji i PZU cholery dostają od pretensji obywatelki ditty. Ale jednak to biedna, nieszczęśliwa istota. Nie potrafi się w żaden sposób kontrolować. Ludzie z chadem są często tak wymęczeni, że wybierają odejście z tego świata niż pełną cierpienia wegetację. Czego oczywiście nie życzę.
          • algebra.wywiad Re: PZU-ciąg dlaszy 11.05.14, 19:12
            Znasz inną osobę z chad która tak się zachowuje? Ja nie znam. Chad nie trwa bez przerwy, a u ditty12 jest ciągłe chamstwo, roszczenia, nie liczenie się z innymi itd. W chad są remisje. U ditty12 to charakter a nie choroba. To rozwiązła, ordynarna, egoistyczna pańcia a właściwie niekobiecy babo-chłop z szeregiem roszczeń, zafiksowaniu na seksie i na wulgarnym przedstawianiu go. Nie ma żadnych zasad moralnych więc nie jest dziwne, że ludzie od niej uciekają.
            • ditta12 Re: PZU-ciąg dlaszy 12.05.14, 04:51

<Jak to na ch...? Żeby móc egzemplikować swoje natrętne roszenia względem policji>

"Egzemplikacja roszczeń",he,he
              Z kondon (a) się wziął pękniętego ten mądrala srala co taki ucuny a gamuń?
              Egzemplikantbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

<Ludzie z chadem są często tak wymęczeni, że wybierają odejście z tego świata niż pełną cierpienia wegetację.>

egzemplikant i plociara-dobrana para burdello bum bum.

Wytyczanie drogi odejścia choremu psychicznie raczej jest przestępstwem,jak myślę ale może się mylę......
              • eszmeralda.i.papugi Re: PZU-ciąg dlaszy 12.05.14, 17:07
                przeczytałam cały wątek Dittuś i cieszę się, że Cię poznałam.

ta z komplikacjami po egzemie to pewnie ta, co "gdzieś się poniewiera po forach", jak pięknie napisałaś u Mifredo Ach, jak ona Cię lubi. Jakby podzieliła to uczucie na cząsteczki elementarne, mogłaby nimi obdarować pół świata.
                • gadubadu Re: PZU-ciąg dlaszy 12.05.14, 18:27
                  Dziadek mój zawsze mówił, że lepiej mieć 10 jawnych wrogów niż jednego fałszywego przyjaciela.
                  • ditta12 Re: PZU-ciąg dlaszy 12.05.14, 19:08

<ta z komplikacjami po egzemie to pewnie ta, co "gdzieś się poniewiera po forach">
                    Ta z komplikacjami i z kompleksami po.......czymś tam ale nie bardzo wiem po czym,ta z martwicą wrodzoną o kogoś ale fałszem podszytąwink

To ja jestem wdzięczna losowi że przywiódł Ciebie Eszmeraldo do schizolismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka