Dodaj do ulubionych

Jaki pokój Ditta?

20.04.14, 12:09
stara prykwa ma Bana tu a ja tam ale ja i tak bym tam nie pisał, nie chcę z tym babsztylem nawijać a ni na jej forumie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Jaki pokój Ditta? 20.04.14, 12:12
      nikt mi nie został więc trochę na starej prykwie pojeździć muszę,lubię ją dosiadać stare siodło dobrze się ujeżdża bo przypasowane do dupybig_grin
      • ditta12 Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 07:15
        Ja mam dwa pokoje,nie za duże ale mi całkowicie starczają,no i jeszcze trzeci-piwnica zamknięta przez kogoś na kłódę a co dalej to nie wiem i nikt nie wie.
        • uwierz_w_to Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 07:47
          sama sobie robisz problem z niczego bo tak faktycznie problemu nie ma tylko ty go tworzysz oczywiście chodzi o tą kłódkę od piwnicy
          • ditta12 Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 09:11
            To moja piwnica-przynależna do mego mieszkania własnościowego.
            Tak czy nie?
            Najpierw się ktoś włamał a teraz ktoś założył kłódę.
            Zostałam okradziona a sama nie włamię się do pomieszczenia przed którym jest plama krwi.Jedna pani z PZU to sfotografowała i...... nic.
            Czy dalej nie rozumiesz problemu?
            Jeśli w środku jest trup to ja będę posądzona o morderstwo.
            Dalej mnie wyśmiewaj.Proszę bardzosad
            • ditta12 Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 09:24
              Sąsiad sprywatyzował skrzynkę z licznikami i elementami do włączenia prądu-ma klucz.
              Ja dostałam pismo z ADM że mam prawo dorobić sobie klucz.Ale jak to zrobić?
              Gdy do niego zapukam-wezwie policje i skłamie że go pobiłam,oplułam,skopałam-nie wiadomo co,jak wtedy gdy......(pisałam już),a ja nawet nie mogłam swoich drzwi otworzyć bo były w jakiś sposób zablokowane.Pojawiła się policja(dwóch w czerni) ale im też nie otworzyłam.Rozmawiałam z matką przez telefon i mówiłam jej że nie mogę drzwi swego mieszkania otworzyć.
              Otworzyłam Maskowi który przybył po moim telefonie i powiedział policjantom że jest moim psychoterapeutą(wtedy udało się przekręcić klucz w zamku)sad
                • ditta12 Re: Martwy punkt 23.04.14, 09:31
                  Kiedyś żona sąsiada,pijana w trzy dupy otworzyła drzwi i prezentowała mi swego kota persa bardzo futrzastego.
                  Zaproponowałam jej że może niech się pobawi z moją kotką,nie wiedziałam o co chodzi jej.
                  potem położyłam jej pod drzwiami książkę o kotach bo coś mówiła że ma trzy persy.
                  Ja tak jakaś przygłupia i nie załapałam jakie miała intencje ta kobieta w związku z tą prezentacją swego kota.
                  • ditta12 Re: Martwy punkt 23.04.14, 09:33
                    Od tamtego czasu kot regularnie nawiewa z chaty bo widziałam a Czyczynia wydaje z siebie bardzo dziwne dźwięki.
                    • ditta12 Re: Zwierzaki 23.04.14, 09:41
                      Kocham zwierzaki,mogłabym wziąć Twego małego psiaka na wychów ale nie wiem czym go odżywiacie i czy wydołam finansowo.
                      Kotka pewnie byzaakceptowała,chyba tak.
                      • ditta12 Re: Zwierzaki 23.04.14, 09:48
                        Uprzedzam,za zwierzaki nie płacę.
                        • ditta12 Re: Zwierzaki 23.04.14, 09:50
                          Z doświadczenia wiem jak o jest.
                          Dziecko rozpuszczone chce pieska a potem nie ma kto na spacer wyjść bo dziecięciu się piesek szybko nudzi i chce......co innego.Klapa w dupę najlepiej.
              • uwierz_w_to Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 10:10
                spociłem się już przeczytałem jedne post i dalej nie czytam, ile można czytać pierdzenia z niczego, weź może tabletki lub lecz się w inny sposób na głowę bo ten coś jest marny.
            • uwierz_w_to Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 10:09
              Jebnij się w łeb porządnie, trup hahahaha robisz problem z niczego i tyle nie ma problemu problem jest w twoim łbie, pierdolisz o tej piwnicy głupoty dostałaś pismo że możesz kłódkę ściągnąć a ty widzsz jeszcze problem, jesteś jebnięta i tyle.
              • ditta12 Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 10:12
                Zębami nie przegryzę kłódy pacanie.Sam się pierdyknij w durny caban że tak się już wyrażę.
                • uwierz_w_to Re: Jaki pokój Ditta? 23.04.14, 10:14
                  Nasikaj może twój kwas rozpuści kłódkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka