ditta12 24.04.14, 10:21 Braciszek dostał telefonik zepsuty ze śmietnika- od brata co zarabia pieniądze ale niestety wydaje je na prostytutki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Zepsuty trup 24.04.14, 10:36 Natomiast jedna z prostytutek,ta wiejska napisała do młodszego braciszka: -Mam na ciebie haka. Znaczy że chce kogoś powiesić? I kto tu jest niebezpieczny dla otoczenia?Bo nie wiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Zepsuty trup 24.04.14, 10:48 Natomiast ta poprzednia bramostójka go pobiła wraz ze swoją bandą za co poszła siedzieć ale amnestia ją objęła. Bardzo jej się podobało w tym więźniu bo wszystko miała:!7,5kg paczki,tytoń chesterfield,ubranka modne,farbę rudą do owłosienia,sztuczną szczękę za darmola,kursa opieki nad staruszkami z przytułka gdzie mogła sobie potem na nich poużywać do woli i je pookradać,pewnie i trunki za usługi jakieś.Telewizję za darmo i multum koleżanek z którymi się świetnie bawiła. Pewnie wcale nie chciała wychodzić.Bo po co?opalała się codziennie na słoneczku. Żyć nie umierać takiej Niech idzie do psychiatryka bo się pocięła po rękach w sztok pijana.Na Izbę wytrzeźwień tylko wzięli i wypuścili w bandażach? Co by było gdybym ja się pochlastała?O! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Zepsuty trup 24.04.14, 11:04 Braciszek Mr Jones i po równoważni uczy mnie chodzić a raczej to ja go uczę tai chi Chi,chi. Odpowiedz Link