madau 02.06.14, 08:39 fajnie Cie "widziec". Ja na forum mifredo napisalam o Tobie ale masz tam bana. ja za bardzo nie bede juz sie na forach udzielac - mam mase pracy- ale na priva czase skrobne mailika. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 08:51 "Serwer" się zwala na gazecie jak zwykle Madau. Zbanowała to zbanowała,jej forum,jej wola.Widać ma coś na sumieniu.Poleci do spowiedzi i się rozgrzeszy Też mam mnóstwo do zrobienia Madau ale piszę sobie czasem.Lubię czytać co piszecie bo chociaż czasem sobie dajemy ostro ale jesteśmy przyjaciółmi od wielu lat. Nie wchodziłam dawno na pocztę,muszę wciąż oczyszczać z brudów tę pocztę mimo że zadeklarowałam niechęć do powiadamiania o odpowiedziach w wątkach,system zwalony mają czy co?Muszę wciąż naciskać na kwadracik na dole. Czasem są takie babole że nie da się wejść na forum.Ktoś nad tym chyba czuwa-jakiś szaleniec informatyk złośliwy. Pisz Madau książkę-opowieść która się nigdy nie skończy.Pisz Madau-plisssss.Jesteś w tym niesamowita. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 08:54 Ten obrazek który Ci najpierw wysłałam to jeden z cyklu.Mam u siebie 3 i wezmę się za następny-będzie zatem 5-mam chyba coś z Benia czasami Odpowiedz Link
madau Re: ditto :) 02.06.14, 10:19 Piekne sa te obrazy co mi wyslalas. Dziekuje ja teraz mam taki nawal pracy ze ledwie zipie, w weekendy organizuje w parku lub na plazy dodatkowe zajecia - egzamin maja za 11 dni a niektorzy po prostu juz wiem ze go zawala ale chcialabym zeby sie powiodlo tym moim "maluszkom", najslabszej grupie i najbardziej ambitnej zarazem. mam tam pare Japonczykow i Koreanevczka malutka i okraglutka jak buleczka - wiem nie powinnam miec "ulubiencow" ale ta trojka po prostu mnie rozczula - sa bardzo zmobilizowani. A w nocy jak mi stilnox nie zadziala to pisze o Czlowieku z kawalkiem sera - sporo mego zycia odkryje ale coz... zycie czasami przerasta nawet najwieksza wyobraznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:27 Madau.Napisałaś o serze a ja go żarłam,że tak powiem jak kto głupi I za tłusty był-dostałam chyba(ale nie wiem czy na pewno)kamieni we woreczku cholesterolowych(może to były wapniowe-nie wiem). Jeden przelazł do nerki,reszta-nie wiem co z nimi,wyczytałam że mogli je do dwunastnicy przemieścić ale....nie zrobili tego. Potem chcieli mi rozpruć brzuch jak tej babci od czerwonego kapturka-pamiętasz ale gdy zadzwonił profesor-powiedziałam że jestem w manii a on się śmiał ze mnie. Fajny gościu bo podał mi rękę a profesor od USG powiedział do pielęgniarki czy kogoś że: -Niech pani zobaczy jak się trzustka szybko regeneruje. To mi dało do myślenia,heh. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:29 Obrazy jak obrazy-są intuicyjne. We biblii napisane jest że nie można malować ani ptaka,ani człowieka,ani zwierzka-to maluję coś,ale nie wiem co to jest. A Ty wiesz może Madau? Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:30 Czasem się popełnia błędy w mówieniu czy pisaniu-tak zwane Freudowskie Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:31 pl.wikipedia.org/wiki/Czynno%C5%9B%C4%87_pomy%C5%82kowa Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:36 Carl Gustav Jung (ur. 26 lipca 1875 w Kesswil w Szwajcarii, zm. 6 czerwca 1961. poszedł jeszcze dalej bo trzymał babę za kolano. -Usiądziesz mi na kolanko?-czop do baby z badoo(zapomniał wyłączyć),rzuciło mi się w oczy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:39 -Mama!Dzieci biorą się z kolanka-moja córka gdy była malutka i książeczkę oglądała o rodzeniu dzieci i skąd one się biorą. Good-kolano w języku indian Navaho(chyba) Pierniczyć to wszystko.Heh Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:41 Ja się urodziłam z czymś tam na kolanie-takie okrągłe znamię,moja córka z serduszkiem na biodrze. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ditto :) 02.06.14, 10:51 Leworęczność. Ja nie wiem nigdy gdzie prawa a gdzie lewa strona-łapię się za serce. Moja koleżanka była oburęczna.Moja córka leworęczna.Czemu nas przestawiają na siłę na praworęczność?Ja na pierwszej komunii przeżegnałam się z wrażenia lewą ręką. Odpowiedz Link