22.06.14, 09:34
Jak Ci się wiedzie.Jak praca?
Ja mam nikłe nadzieję na pracę bo.....mam problemy ze wzrokiem.Nie mogę odczytać maleńkich literek w pismach.
Tak się dałam nabrać PRO.Mam jednak nadzieję że mnie wypuszczą ze swoich szponów.
Teraz nie otwieram nawet drzwi gdy ktoś dzwoni kogo nie znam ale....wyobcowanie mi grozi.
Staram się jak mogę i nie narzekam,nie mam problemów oprócz tych ze złodziejskimi firmami-matka córka czyli jeden drugiemu sprzedaje usługę a klient ma za to płacić-to ohydztwo.
Byłam też w głównym salonie Orange z problemem kodów na fotki w telefonie ale.....nikt mi nie pomógł niestety.Muszę jeszcze raz i podobno gdzie indziej ale....już sama nie wiem gdzie i jak.jakiś labirynt-nikt nic nie wie.Jak to w Polsce,normalnie,heh.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Uwierzu 22.06.14, 09:47
      Czekam też na odpowiedź z ADM w sprawie przecięcia kłódki która nie należy do mnie w piwnicy a ja nie mam narzędzi.Mam nadzieję że w końcu ktoś,jakiś człek z czymś,z piłą,łomem czy czymś przybędzie i będę mogła mieć dostęp.Jak na razie nic się nie dzieje,chyba mam czekać miesiąc na odpowiedź a potem-nie wiem już co.Jestem kobietą i nie wszystko potrafię.
      Wysiadł mi prąd a kłódka przez ADM zamknięta,czym prędzej pobiegłam i pan strażnik zadzwonił do pogotowia energetycznego bo ja nic na koncie w telefonie już nie mam.
      Udało się.Przybył fachowiec i na szczęście lodówka się nie rozmroziła bo bym znów musiała do PZU się udać jako że klęska żywiołowa nastąpiła i mam stratę w zamrożonych produktach żywnościowych.
      Mam jeszcze jeden problem.Instalacja oświetlenia kuchennego ale......do kogo mam się udać?Mój braciszek jest mocno zajęty a ja mam przechlapane bo nie potrafię sobie z prądem radzićsad
      Pomoc mi potrzebna w takich sprawach a nie doszukiwania się psychicznej choroby i zamykania mnie w szpitalu.
      Wreszcie mogłam posprzątać mieszkanie porządnie bo na ogół nie mam kiedy-zamknięta za kratami,heh.
        • ditta12 Re: Uwierzu 22.06.14, 10:08
          "Pro-Energia zajmuje się sprzedażą energii elektrycznej oraz doradztwem energetycznym na obszarze całej Polski. Nasza firma jest oficjalnym partnerem RWE Polska SA, czyli jednej z największych firm energetycznych w Polsce i Europie."

Odkupują energię od RWE a ta panna z biura powiedziała mi że niezależnie produkują big_grinbig_grinbig_grin
          Natomiast w RWE powiedzieli że PRO cwaniaczki odkupują.Miało być taniej a jest o jakieś 10zł drożej.Hochsztaplerstwo-cwaniaki w mordę plute!A Rząd polski jest czy to tylko telewizja?
          Myślę że tylko debaty telewizyjne,jakaś kakafonia dźwięków li tylko codziennie ale....nie oglądam,nie włączam telewizora.
          • uwierz_w_to Re: Uwierzu 22.06.14, 13:17
            Ja ditto pracuję, nie mam specjalnie czasu pisać a i nie mam o czym,jak wracam z pracy szukam czegoś na torrentach do obejrzenia lub coś poczytam, czasem luknę na forum, i tak wygląda moje życie.Mam kupę innych spraw forum odeszło na dalszy plan.
            • ditta12 Re: Uwierzu 23.06.14, 08:00
              Cieszę się Uwierzu że masz pracę i jesteś zadowolony.
              W swojej naiwności uwierzyłam że jesteś na Ukrainie i już zamierzałam nawet ciągnąć z odsieczą co by Cię wyzwolić,porwać stamtąd i podstępnie przywrócić do kraju.
              Tak jestem łatwowierna jak widzisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka