dokur.obej 25.06.14, 11:25 Indila - Derni?re Danse (Clip Officiel) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: dla ditty 25.06.14, 21:07 Tak.Zostałam potraktowana jak śmieć. Zapewne sobie zasłużyłam na to by mnie kopnąć w dupę za to że....... Może jeszcze dobić jak Jezusa na krzyżu.Czemu nie? On przecież był winien,ten Jezus. Piłat umył ręce..... Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty 25.06.14, 21:18 Trza se napchać dupę kasą albo śmierdzącą trupem szafę śmieciami..... Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty 25.06.14, 21:21 Co tam człowiek.Człowiek się nie liczy. Gówno wart.Można go sponiewierać,zdradzić,pobić,zabić. Ważny jest tylko zwitek banknotów w zadzie.Heh Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty 25.06.14, 21:24 I hak do...... Trza się zapytać do czego służy hak bo........myślę i nie wiem. Odpowiedz Link
nikitta12 Re: dla ditty 27.06.14, 19:33 Sex w okolicy Grójca-we wsi zabitej dechami jest tani,jeszcze litra stawiają i cukierki dadzą,byle jakie ale zawsze.... Niektórzy przepłacają-1300zeta za numerek i oszustwo zapłodnieniowe to nie bagatela Potem wydzwaniają do ditty,mało tego-nachodzić ją w domu,heh A po co to robić? Na badoo piszą o rajfurze słynnej grójeckiej i jak ochoczo daje,obiad stawia i litra na stół-po co zatem przepłacać 1300 zeta na jakieś ogrzewanie którego i tak nie ma? Chyba że dla innych na litra potrzebuje Odpowiedz Link
ditta12 Re: dla ditty 28.06.14, 10:36 Trza być idiotą z urodzenia by się w takie qrestfo zasadzić. No ładnie. Bywa i tyle. Ament. Odpowiedz Link