Dodaj do ulubionych

Za twoje bóle i nasze

28.06.14, 14:41
Są odpowiedzialni reptilianie wszak 70% populacji ziemi to są ludzie 25% reptilianie a 5% inne istoty.Wpadasz ze skrajności w skrajność, zawsze rano wyobraź sobie błękitny królewski kolor i skoncetruj na szyszynce ludzie z północy widzą przeważnie duże ,,T" jeśli ramiona będą opadały wyrównaj je to ma wpływ na energię i cały organizm tym samym wyrównasz obie półkule,powinnaś w kilka sekund zobvaczyć ,,T" jeśli jednak to nie nastąpi wyobraź sobie niebieskie koło z kółkiem w środku wyrównaj i z centruj kółeczko w środku i dojdziesz do tego samego efektu.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 14:42
      wieczorem przed spaniem to samo rób.
      • uwierz_w_to Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 14:45
        A miałem Ci zdradzić z jakiego układu słonecznego ludzie pochodzą z układu Lyra.
        • uwierz_w_to Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 14:46
          Tak więc myślę nawet poważnie że eszmera może być reptilianką.
          • ditta12 Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 16:28
            https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSppFT3D_0rlpXTt_ESBswLHKxEwPfw8SgkxMvIR9-mIjdhvgqlUg

To by się nawet zgadzało.

"Kto z gwiazdozbioru Vega patrząc na ziemię zgadnie
            Kto pierwszy był człowiekiem?
            Kto będzie nim ostatni?"
            M.Grechuta

Ale żeby Eszmeralda była no tą jakąś reptialianką?Nie,to stanowczo do niej nie pasuje.
            • ditta12 Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 16:32
              Eszmeraldo to Wega-tarianka,z tym się zgodzę,tak.
              • ditta12 Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 16:39
                " ludzie z północy widzą przeważnie duże ,,T" jeśli ramiona będą opadały wyrównaj je to ma wpływ na energię i cały organizm tym samym wyrównasz obie półkule..."
                Już macham ramionami jak wiatrak ale jako że nie jestem świadoma-nic na razie nie widzę.
                Może się okrążę jeszcze tymi kołami w kołach to dostąpię zaszczytu wtajemniczenia wreszcie.
                • ditta12 Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 16:41
                  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/22/Da_Vinci_Vitruve_Luc_Viatour.jpg/220px-Da_Vinci_Vitruve_Luc_Viatour.jpg

Takie coś mam ze siebie wytworzyć Uwierzu?
                  • ditta12 Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 16:43
                    I jeszcze może nałożę tę beretkę z antenką co to mnie od fal złowrogich ochraniać ma i wreszcie.... dostąpię.....czy tak?
                    • ditta12 Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 16:48
                      Wszystko obecnie widzę jakoś na niebiesko-czy wkraczam już w pierwszy etap może?
                      Uwierzu=poprowadź bo jakoś się zgubiłam w tej próżni.
                      • ditta12 Re: Za twoje bóle i nasze 28.06.14, 16:51
                        https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScD55M1_BUPscdxs4Pm2TrX_hdJa16EEcaMGRTJDuEtzpGYXCjwg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka