madau 27.07.14, 18:42 ze cos sie znow zaczyna dziac na forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: fajnie 27.07.14, 22:26 Ditta ma dołek rozmwaiałem z nią, odezwałem się bo weekend ale zniknę w tygodniu ,być może coś gryzdnę ale zbytnio czasu nie mam. Odpowiedz Link
madau Re: fajnie 28.07.14, 08:23 Uwierzu ,prosze jesli masz telefon do niej przekaz jej moje pozdrowienia. Pisalysmy ze soba i nagle wszystko zamilklo wiec balam sie czy aby w szpitalu nie jest. Odpowiedz Link
ditta12 Re: fajnie 28.07.14, 08:26 Jak miło Cię widzieć Madau. Nie jestem w szpitalu choć mam doła ale trzymam się. Jak prace nad książką? Odpowiedz Link
madau Re: fajnie 28.07.14, 09:42 Ditto dobrze ze jestes bo sie martwilam. Co do ksiazki mam dylemat czy jako druga wrzucic planowana druga czy zamiast tego trzecia- z geneza powstania choroby u mnie juz w dziecinstwie. Pracuje dosc intensywnie ale nie za bardzo bo nie chce wpadac w manie- wiadomo, potem jest dol... Odpowiedz Link
ditta12 Re: fajnie 28.07.14, 11:30 Jaką kolejność obierzesz to Twoja decyzja Madau.Jakakolwiek będzie ja czekam cierpliwie. Zadawałam sobie mnóstwo pytań jak to wszystko się zaczęło,jak do tego doszło,kiedy w Twoim życiu po raz pierwszy pojawił się psychiatra,pierwsza psychoza itd. Jednak to jak odkryjesz przed czytelnikiem swoją bolesną przeszłość to tajemnica następnej części i to jest najbardziej fascynujące. Cokolwiek wymyślisz wiem że zrobisz to profesjonalnie i jak w "Dziurze w bucie"ze strony na stronę będziesz się wciąż tylko coraz bardziej rozwijać. Odpowiedz Link