ditta12 05.11.14, 23:46 czyli Eszmeraldy nazywało się najpierw Przeczekalnia schizofreniczna czyli izolatka w skrócie,potem Statek Szaleńców,też izolatka jakby nie było aż Eszmeralda Odnowicielka przechchrzciła i jest Od nowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: A nasze forum 06.11.14, 07:09 ditta12 napisała: > Ja już się skupiłam. to tera opowiadaj, kawę robię. Odpowiedz Link
ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 07:21 Okazało się że w kosmosie jest ogień a ja mam zapalniczkę i teraz piję pyszną kawę czarną ugotowaną w słynnym czajniczku kosmicznym Uwierza i Madał i mam nadzieję że oni tez wraz ze mną raczą się tym nektarem bogów bo jest aromatyczny i pobudzający,kawa z rana jak śmietana ale ja pijam bez śmietany i bez cukru bo taka lubię,przestałam słodzić bo cukier to samo zło i powoduje cukrzycę spożywany w nadmiernej ilości a łatwo przedawkować bo ktoś kiedyś napisał że w kawie są trzy łyżeczki cukru a w coca coli aż 18 i to jest przerażające a ja jako kosmitka z planety Ziemia nie zamierzam popełniać samobójstwa za pomocą cukru,palce mnie bolą od stukania i chyba zrobię......spacja. A jeszcze jedno-w kosmosie jest ogień bo są plamy na słońcu i wybuchy ogniowe przecież. Odpowiedz Link
ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 07:24 Uwierzu,zrób coś z tą grawitacją to polecimy w kosmos i poszukamy tego czajniczka. Odpowiedz Link
ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 07:27 Ja ci dam za to kulki Newtona czyli kocią kołyskę czyli..... bombki choinkowe bo święta idą. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: A nasze forum 06.11.14, 07:31 ditta12 napisała: > Uwierzu,zrób coś z tą grawitacją to polecimy w kosmos i poszukamy tego czajnicz > ka. odpal z tyłka bąka, bo siłę przebicia przez atmosferę musisz mieć a dalej się zobaczy Odpowiedz Link
ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 08:12 To będzie pojazd na gaz a ja Ci dałam te bombki choinkowe żebyś jakoś je zainstalował bo prąd to elepstryka. Odpowiedz Link