Dodaj do ulubionych

A nasze forum

05.11.14, 23:46
czyli Eszmeraldy nazywało się najpierw Przeczekalnia schizofreniczna czyli izolatka w skrócie,potem Statek Szaleńców,też izolatka jakby nie było aż Eszmeralda Odnowicielka przechchrzciła i jest Od nowa.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: A nasze forum 06.11.14, 06:45
      test and gest, jako tako jej to wyszło.
      • uwierz_w_to Re: A nasze forum 06.11.14, 06:46
        cicho teraz bo skupiam myśli w kupę.
        • ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 06:55
          Ja już się skupiłam.
          • uwierz_w_to Re: A nasze forum 06.11.14, 07:09
            ditta12 napisała:

> Ja już się skupiłam.

to tera opowiadaj, kawę robię.
            • ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 07:11
              Znów o kosmosie mam gadać aż do spacji?
              • ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 07:21
                Okazało się że w kosmosie jest ogień a ja mam zapalniczkę i teraz piję pyszną kawę czarną ugotowaną w słynnym czajniczku kosmicznym Uwierza i Madał i mam nadzieję że oni tez wraz ze mną raczą się tym nektarem bogów bo jest aromatyczny i pobudzający,kawa z rana jak śmietana ale ja pijam bez śmietany i bez cukru bo taka lubię,przestałam słodzić bo cukier to samo zło i powoduje cukrzycę spożywany w nadmiernej ilości a łatwo przedawkować bo ktoś kiedyś napisał że w kawie są trzy łyżeczki cukru a w coca coli aż 18 i to jest przerażające a ja jako kosmitka z planety Ziemia nie zamierzam popełniać samobójstwa za pomocą cukru,palce mnie bolą od stukania i chyba zrobię......spacja.
                A jeszcze jedno-w kosmosie jest ogień bo są plamy na słońcu i wybuchy ogniowe przecież.
                • ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 07:24
                  Uwierzu,zrób coś z tą grawitacją to polecimy w kosmos i poszukamy tego czajniczka.
                  • ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 07:27
                    Ja ci dam za to
                    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTNW1NGfIkldtpAgRa8SNbSawVAW2FHTo9D1SBy7Gzz-JEvVX55A
                    kulki Newtona
                    czyli kocią kołyskę czyli.....
                    bombki choinkowe bo święta idą.
                  • uwierz_w_to Re: A nasze forum 06.11.14, 07:31
                    ditta12 napisała:

> Uwierzu,zrób coś z tą grawitacją to polecimy w kosmos i poszukamy tego czajnicz
                    > ka.

odpal z tyłka bąka, bo siłę przebicia przez atmosferę musisz mieć a dalej się zobaczysmile
                    • ditta12 Re: A nasze forum 06.11.14, 08:12
                      To będzie pojazd na gaz a ja Ci dałam te bombki choinkowe żebyś jakoś je zainstalował bo prąd to elepstryka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka