Dodaj do ulubionych

Absolucie!

07.11.14, 10:00
Wyjmij mi dwa noże z serca.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:04
      Dziękuję.Trochę krwawi ale się zagoi chyba.A ja się nie zagoi to gangrena pójdzie i też dobrze.
      • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:05
        To było wiele noży a nie tylko dwa.
        • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:07
          Niezły był ten "Gabriel" o upadłych aniołach jak kto oglądał.
          • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:09
            bym se browara wypiła bo mam frasunek ale nie mogę bo do Piłata idę.A Piłat wcale nie pije.
            • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:11
              Albo do sanhedrynu a tam tylko dryny walą.
              • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:12
                Bo,,,,nie wolno robić z wody wina a z wina krwi.Bo tak.
                • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:13
                  Jako w Soplicowie bywało jak czytałeś Pana Tadeusza Uwierzu-epopeję narodową.
                  • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:18
                    Tatuś mnie tak wyszkolił bo on był generałem a ja zwykłym szeregowym i mi dał popalić,no to teraz palę.
                    Ty przestań już czytać bo krzesło poleci w górę albo słoik z ogórkami jak w Wilkowyjach a wtedy Kusy cię wyśle do internatu-akurat ten odcinek widziałam a ksiądz z wujtem dadzą Ci stypenduim na Polibudę warszawską aby się Ciebie pozbyć bo kosmos robisz na ziemii ato ziema a nie kosmos,kosmito jeden,Reptalianinie i co tam jeszcze......spacja.
                    • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:20
                      https://s.cdaction.pl/obrazki/172hc_konkurs_kosmita.jpg

To ja ditta12 do ciebie mówię,tak do Ciebie Uwierzu.
                      • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:24
                        Jednym okiem Cię widzę bo drugie mam kaprawe bo mam astygmatyzm jednooczny i jedną źrenicę mniejszą a drugą większą od uderzenia moją głową o ścianę przez mojego byłego męża co się ze mną rozwiódł ale już nie żyje męża.Czasem straszy ale to mi nie przeszkadza.
                        • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:26
                          Gówno rządzi na tym świecie i koniec.
                          • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:41
                            I szczyny oczywiście.
                            A ja jestem wolnym człowiekiem i umrę kiedy sama zechcę i proszę mnie tu nie ratować na siłę bo sobie nie życzę.Tak.Dobrze napisałam.
                            • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:42
                              Ale póki co to jeszcze żyję jakby ktoś miał wątpliwości i chciał terminatorów z policją na mnie nasłać.
                              Hough!
                              • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 10:44
                                Dlatego małolaty lecą na moją kasę.A ja mam kasy jak lodu.Tak!
                                • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 12:06
                                  Jezus był dwubiegunowy,maniakalny i dlatego tyle gadał-w nowym testamencie same cytaty prawie.
                                  • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 12:09
                                    A może i był Super Star?Wszystkie laski go kochają jak ja Micela Jacksona z jego pajacoanie sceniczne i za urodę i za śpiew i za pisarstwo o browarze i za....ach za co ja go nie kocham.
                                    ciekawe gdzie on jest.

chyba mogę se pogadać.
                                    Jeszcze sobie postrzelam bo ja niebezpieczna dla otoczenia
                                    https://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif
                                    Bo ja Gadatek jestem.
                                    • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 12:11
                                      A Ty Madau wal w tę czaszkę Zeusa mocniej i szybciej.
                                      • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 12:13
                                        https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQsbi7Y3zU_N46kYbmfh3ixO9UbcHZI06qhl-sO2kmot1PvU3u3

masz tu narząd odpowiedni wink
                                        • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 12:15
                                          Może Ty Antena?
                                          • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 12:20
                                            A śmierć na chorągwi.Czyli na......?
                                            • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 12:21
                                              Śmierć jest chora i zdechnie.
                                              • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 13:07
                                                Jest taka wóda Absolut?
                                                Taki duch spirytus.
                                                • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 20:42
                                                  "Człowiek jest Jednią"
                                                  Solidus czy tam Solidas-nie pamiętam
                                                  Stara Schizofrenia zaaresztowana.
                                                  • ditta12 Re: Absolucie! 07.11.14, 20:44
                                                    "Gdybym był bogaty"
                                                    Skrzypek na dachu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka