ditta12 12.11.14, 16:42 znam go osobiście= widzę go oczami(źrenicami[szyszynkaLgruczoł w głowie}-co to jest gruczoł nie każdy wie,więc poszukam pl.wikipedia.org/wiki/Gruczo%C5%82szyszynka pl.wikipedia.org/wiki/Szyszynka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 16:45 napisałam szyszynka ale napis się nie pojawił . np.może być chyba tak www.ayahuasca.net.pl/ Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 16:59 dotknęłam kaziora3 za ramię gdy uczułam się jeździć na rolkach i zrobiłam tak aby nie upaść a on siedział na mojej drodze jazdy. Kazior 3(nick nie ma książeczki mieszkaniowej ma dokumenty e Urzędzie Gminy ale trzeba zapłacić talonami za coś to się nazywa (l0go) (słowo) ryczałt czynsz przedpłata kaucja on wie ile talonów potrzeba talon= pieniądz "pero,pero,bilans musi wyjść na zero"-piosenka pań z księgowości,ulubiona. logo-(lubić) stopniowanie przymiotników przymiotnik część mowy odpowiadający na pytanie(jaki,jaka,jakie) np......cierpię.nienawidzę,nawidzę,lubię,szanuję,kocham,uwielbiam., Nie dobrze powinno być zabity,bity,n.p. Odpowiedz Link
ditta12 kazior3 12.11.14, 17:10 ma pracę i umie żyć albo nie umie,nie w niem i nie mnie w to wnikać,nie obchodzi mnie ,nie interesuje,czasami przychodzi do mojego domu a ja mu robię herbatę,umalował mi farbą(subsrancja chemiczna) różne rzeczy i porobił blejtramy i kwiatek słonecznik z wyrzuconych rzeczy przez ludzi,bo go poprosiłam ale wypadł mi przez okno bo wiatr był straszny i tornado przeleciało i mi zabrało niechcący,tak(?),i gdzieś zaniosło w inne miejsce ale nie wiem gdzie. Teraz pracuję wolontariatowo na komputer laptop hp dla Andersa1,zapomniałam co tam jest ale dostałam talony,niecałe 20000 jako tak zwaną zapomogę dla niepełnosprawnych na rencie którzy nie mogą pracować bo mają napisane na papierze-niezdolny do wykonywania żadnej pracy(ja mam ZUS)papier na nie pracowanie. Bo"za dziękuję nic się nie kupuję-podobno,. (,)skrócony znak myślenia?,. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 17:12 (.) jestem ale byłam w ZLŚ na psychoterapii (..) z psychoterapeutą. mężczyzna(-) . Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 17:25 czerwony olbrzym tajwański powiedział że do mnie przyjdzie jak się wyśpi i przyniesie talon mojej mamy,jak się wyśpi(czasem chrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,chry,hrrrrrrrrrrrrrrrrrr,hryyyyyyyyyy_zależy od człowieka i jego nosa(narząd do wąchanie(zapachów-= aromatów=smrodów). Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 17:34 Tajwan(państwo)miał czerwony ołbrzym według nostradamusa,ale już go nie ma. W czasach starych,dawniejszych nie było,klawiatur komputerowych i -,+,mylili literki w książka=papier z ikonami,skóra,drewno,papirus,z ikonami(emotikony),wiadomo,. +,- się zmieniały bo raz wyżej był = a drugi raz wyżej był - wysokość=miara pionowa I,tylko bez ograniczeńmiar poziomych czyli =(dwie miary poziome równe bo są też nierówne,jedna dłuższa a druga krótsza,. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 17:42 Stanisław Staszewski - Kurwy wędrowniczki wkleiłam we wideły czyli kopij wklej pociągnij po napissie-literkachkursoremstrzałką aż będą niebieskie i wklej prawa i lewa strona myszki lub coś co ma przyciski do czułków(paluszków). prawy,lewy(strona),zone po jakiemuś, Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 17:48 albo jakoś tak-wersja + www.youtube.com/watch?v=vQoV7gwn4Ro czyje loga nie wiem,śpiew -aktorka Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:07 przepraszam?-=+?czy nie? a może to są kwarki albo skwarki(smażone mięso)=(tłuszcz=estry czy coś tam,kwasy(smak= kubkismakowe=dotyk))L,alw nie wiem dokładnie,jakieś czucie(chemia+iskrzenie(zwarcie(prąd))) prąd =wyładowanie elektryczne lub gdzieś posło na linii albo pierdolnęło albo piorun,błyskawica,perun dawniwszy lub dziwny światło ,błysk pionowy jak pod kapeluszemn.p, jak na ikonie górnej(j)hak,(L)-buty LL dwa lewe><n.p. linia(I)pionowa= 1?-(w pozionmie) L wiraż zakręt,di curve,curva córva mać! "Nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przyjebie(uderzyć!(!!!!!!!!!!!!!!!L)). Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:09 ?kto to był Janek wiśniewski co padł?I dlaczego bo padł bo nie wiem?. www.youtube.com/watch?v=-oAzD4h2ats Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:14 janek czy jarek? nie słychać,Kazik ma słaba dykcję ale ja go nie widziałam osobiście.(na oczy) oko(encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQCi41vfD__a4y8YD9DwjZ9hFDmt9kF-YoGhWgafmgbz7OAsfqMA). Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:15 www.google.pl/search?q=oczy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=kpVjVK7mNoyH8QfIz4GADQ Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:20 L=swastykaCwiele haków). pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka jakiś znak-złamana linia(złamany= -+). Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:21 kazior3 powiedział,moje ucho usłyszało: "mam na Ciebiue haka". hak żelazny,drewniany,. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:26 Obrazy dla błękitcoś mi niedawało wklejaćniebiueskiego koloru,linkować kolor niebieski= błękitL<{{[Obrazy dla błękit}]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]! Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:33 złamał mi sięL czyli (*),czyli" kurwisko",usmażyć czyli spalić,skrematożyć,nie wiem użyć forum.gazeta.pl/forum/s,246429,155482220,155483672.html?rep=1&from=2. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:34 Ofiara losu czyli ognia czyli*(gwiazda)="kurwisko?. bo nie wiem. .?. Odpowiedz Link
ditta12 Re: kazior3 12.11.14, 18:35 mój mąż dawniejszy skrematożony (.) ale ? tylko słyszałam uchem swoim. Odpowiedz Link
ditta12 bestia apokalipsy 666 12.11.14, 18:45 ucho.com.pl/program/http://ucho.com.pl/program/!("kurwisko"0) moje ucco. słyszało(dźwięk)!. ucho(pl.wikipedia.org/wiki/Ucho) technika komputerowa przeszkadza mi: www.technikakomputerowa.pl/index.php?page=art&artid=7 brak języka u tajwańskiego olbrzyma czerwonego bo pije (krecik),pił kiedyś,dawniej,((s),........................!syyyyssssssssssssssssss! robi żmijażmijaLgoogle ikona(prawy górny róg ekranu)nacisnąć klawisz na pianinku,klawiaturze omputerowej!. Odpowiedz Link