uwierz_w_to
15.01.15, 16:30
Jak pisałem mniej więcej my schizofrenicy ewoluowaliśmy naturalnie zbyt szybko co do pozostałego społeczeństwa.Będą zapuszkowanym w umyśle systemu w którym funkcjonujemy schizofrenia jest blokowana co się kończy zawsze tym samym.Jak się odblokować żyjąc i podlegając pod zasady obowiązujące.Nie ma na to leku doskonałego,własna droga jedynie pozostaje,każdy kreuje własną świadomość,w moim przypadku było kilka rzeczy które mnie blokowały,jednym z podstawowych jest wiara i religia, to jest najpotężniejsza broń która nas blokuje.To w największym stopniu zakłóca nasze kundalini.To jest poważny problem bo nie wystarczy sobie powiedzieć że religie to kłamstwo,trzeba to zrozumieć uwierzyć i wyzowlić się z tego.Nie znaczy to że nie ma Boga, jest forma bez formy która nic nam nie powie ani nie zaszkodzi i nie pomoże.Nasza świadomość kreuje miłość,dobro i wszystko co jest nam potrzebne do szczęścia w tej i innych rzeczywistościach,meterialnych czy nie materialnych,on jest w nas my w nim.Ale tej formy nigdy nie zobaczymy.My budujemy naszą świadomością miłość i inne stany w których jesteśmy szczęśliwi,nasz świadomość jest całością nas wszystkich,jest połączona niby jesteśmy ludźmi indywidualnymi ale jesteśmy jednością.Ciężko to zrozumieć wiem ale to już wyższa jazda świadomości więc ciężko to pojąć.