15.01.15, 16:30
Jak pisałem mniej więcej my schizofrenicy ewoluowaliśmy naturalnie zbyt szybko co do pozostałego społeczeństwa.Będą zapuszkowanym w umyśle systemu w którym funkcjonujemy schizofrenia jest blokowana co się kończy zawsze tym samym.Jak się odblokować żyjąc i podlegając pod zasady obowiązujące.Nie ma na to leku doskonałego,własna droga jedynie pozostaje,każdy kreuje własną świadomość,w moim przypadku było kilka rzeczy które mnie blokowały,jednym z podstawowych jest wiara i religia, to jest najpotężniejsza broń która nas blokuje.To w największym stopniu zakłóca nasze kundalini.To jest poważny problem bo nie wystarczy sobie powiedzieć że religie to kłamstwo,trzeba to zrozumieć uwierzyć i wyzowlić się z tego.Nie znaczy to że nie ma Boga, jest forma bez formy która nic nam nie powie ani nie zaszkodzi i nie pomoże.Nasza świadomość kreuje miłość,dobro i wszystko co jest nam potrzebne do szczęścia w tej i innych rzeczywistościach,meterialnych czy nie materialnych,on jest w nas my w nim.Ale tej formy nigdy nie zobaczymy.My budujemy naszą świadomością miłość i inne stany w których jesteśmy szczęśliwi,nasz świadomość jest całością nas wszystkich,jest połączona niby jesteśmy ludźmi indywidualnymi ale jesteśmy jednością.Ciężko to zrozumieć wiem ale to już wyższa jazda świadomości więc ciężko to pojąć.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditto 15.01.15, 22:54
      Co ty kobieto zaniemówiłaś? ja czytałem i grzebałem jeszcze w innych źródłach.Oczytany jestem jak bąk.Trochę relaksu.
      • ditta12 Re: Ditto 16.01.15, 08:08
        https://img.fark.net/images/cache/850/C/Ca/fark_CaXBb_swkfm-q7CLb5QPiXjeYTk.gif?t=kzX6mxjjRV0WcRaqZhlpWQ&f=1421643600
        • uwierz_w_to Re: Ditto 16.01.15, 08:21
          co ty tylko klaszczesz? ślina Ci wyschła?
          • uwierz_w_to Re: Ditto 16.01.15, 08:24
            To jest pozytywne pranie waszych mózgówsmile
            • ditta12 Re: Ditto 16.01.15, 08:43
              No tak,no tak ,no właśnie.
              • uwierz_w_to Re: Ditto 16.01.15, 11:01
                No tak jak się nie ma śliny to tak właśniebig_grin
                • uwierz_w_to Re: Ditto 16.01.15, 11:02
                  zarzuć coś ciekawego bo nudzi mi się.
                  • uwierz_w_to Re: Ditto 16.01.15, 11:08
                    Czytasz i nic się nie udzielasz.
                    • ditta12 Re: Ditto 16.01.15, 12:18
                      <zarzuć coś ciekawego bo nudzi mi się.>

Czy Ciebie obchodzi o czym ja piszę?Kręcisz się wokół własnych klimatów.
                      Kręć się zatem.
                      • uwierz_w_to Re: Ditto 16.01.15, 20:03
                        tak jak powiadaszsmile mi z tym dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka