uwierz_w_to 18.01.15, 07:36 Ktoś ze mną próbuje nawiązać kontakt,w śnie ktoś się mnie pytał czy go słyszę, zorientowałem się w śnie ale nic nie odpowiedziałem.To nie jest pierwszy raz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: sen 18.01.15, 08:52 Też czasem słyszałam takie głosy tuż przed zaśnięciem ale....przestałam na to zwracać uwagę,choć przyznam że denerwujące bo nie pozwalały zasnąć i wciąż budziły. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: sen 18.01.15, 12:48 czasem jak zasypiam przy wielkim zmeczeniu to mi napierdala milion osób ale nigdy nie wiem co mówia.taki hałas bez tresci.podobno duzo udzi to ma Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: sen 19.01.15, 12:59 Ditto miałem kontakt odezwałem się w śnie, miałem też przekaz i była rozmowa,słuchaj my żyjemy a właściwie nasza cywilizacja w środku ziemi,nie rozumiem ale to prawda agharta jest na zewnątrz.Rozmawiałem z nimi,to cywilizacja większa od naszej.To mogę napisać o reszcie prosili mnie żebym nie pisał,oni nas czytają.Mi powiedzieli że mam taką energię mocną że chciałem poznać prawdę więc poznałem w części.Będę miał z nimi kontakt z tego co wiem. Odpowiedz Link