Dodaj do ulubionych

Wątek dietetyczny

• ditta12 Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 14:04
      To wcale nie jest śmieszne.Ja po pewnym lekarstwie obżeram się co niemiara i nawet najulubieńsze moje dżinsy nie dopinają się już na mnie.
      Ni e wiem co mam zrobić.
      To obżarstwo jest wariackie,już tak miałam kiedyś dawno temu.
      • ola.s77 Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 19:33
        Najlepiej będzie się udać do lekarza, który Ci je przepisał i poprosić o inne, jeśli to przynosi takie efekty. Pewno będzie jakiś zamiennik, który nie będzie powodował takich efektów
        • uwierz_w_to Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 19:39
          mówiłem Ci dzisiaj co masz zrobićsmile aporopo temgo MMSA okostna mi przeszła, nie całkowicie ale już prawię nic nie czuję, jutro będzie po kłopocie,wziełem 3 dawki.
          • uwierz_w_to Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 19:41
            jutro ditto odbieram zappera więc będę czasem łączył mmsa z zapperemsmile mms jest zakazany w UE widać zbyt skuteczny lek przypadkowo odkryty przez Jima Humblesmile
            • uwierz_w_to Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 19:42
              no w zasadzie po 6 godzinach okostna mi całkiem przeszła,więc chyba zbyt skuteczny.
              • uwierz_w_to Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 20:03
                nie no w zasdzie pełne 8 godzin, także już nie mam okostnej przynajmniej nic nie czuję,chyba dobry wynik.
            • mskaiq Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 22:49
              Nie jest zakazany ani w Polsce ani w Unii. Jest tylko podawany jego skład. Sól z woda utlenioną
              z dodatkiem limonki, cytryny i kwasku cytrynowego lub octu.
              pozdrawiam serdecznie.
              i
              • uwierz_w_to Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 23:17
                a kto Ci to powiedział że nie jest zakazanysmile,w mediach usłyszałeś? w aptece masz? jak Ci mówię że jest zakazany to jest wygoogluj sobie nawet.
                • uwierz_w_to Re: Wątek dietetyczny 28.01.15, 23:30
                  Masqk o co my się spieramy? ty masz własny świat a ja własny.W latach 60 tego wieku żył Polski lekarz w zasadzie naukowiec Karton Gajduszek (wygoguj jak się da ale chyba nie da rady) pracował w stanach zjednoczonych wynalazł częstotliwości niszczące wirusy i bakterie, wyleczył 100% ludzi chorych na raka z diagnozą śmiertelną bez skutków ubocznych.Opubliokował badania zostały potwierdzone później utajnione i zniszczone! jego natomiast wykończyli,zaczoł pić.Był także wynalazcą Brionu bakterii czy wirusa który nie ma DNA i nie był znany wcześniej,(choroba szalonych krów,stwardnienie rozsiane i jeszcze nie pamiętam).Dla ciebie może i wszystko jest w porządku z tym światem ale ja nie jestem niestety baranem!.
                  • ditta12 Re: Wątek dietetyczny 29.01.15, 11:09
                    ola.s77napisała:

<Najlepiej będzie się udać do lekarza, który Ci je przepisał i poprosić o inne, jeśli to przynosi takie efekty. Pewno będzie jakiś zamiennik, który nie będzie powodował takich efektów>

Na razie mam zmniejszoną dawkę o połowę.Proponowałam zmianę zupełną ale lekarz tylko zmniejszyła.Zobaczymy jak będzie z tą żarłocznością.
                  • mskaiq Re: Wątek dietetyczny 29.01.15, 11:11
                    Piszesz Uwierzu, że się spieramy. Nie spieramy się. Ty piszesz co myślisz o leku a ja
                    piszę jaki jest jego skład. Skład jest dla nie bardzo ważny. Zawsze sprawdzam skład
                    tego co kupuje w sklepie.
                    Pozdrawiam serdecznie.
                    • ditta12 Re: Wątek dietetyczny 29.01.15, 13:03
                      Za Twoją poradą Mask,sprawdziłam szybciutko skład leku który przyjmuję.
                      "Kwas walproinowy (kwas 2-propylowalerianowy), (CH3CH2CH2)2CHCOOH"

Jego działanie nie do końca zbadane.
                      Właściwie to niewiele się dowiedziałam wspomagając się internetem.
                      Coś tam jest o walerianie,to jedyne co mi świta gdzieś w jakiejś szufladzie.Przyznam że z chemii nigdy nie byłam dobra.
                      • ditta12 Re: Wątek dietetyczny 02.02.15, 19:16
                        Udało mi się chudnąć.
                        Spodnie się zapięły bez trudu.Mam swój niezawodny sposób.
                        Dalej chudnę smile
                        • uwierz_w_to Re: Wątek dietetyczny 02.02.15, 21:07
                          ditta12 napisała:

> Udało mi się chudnąć.
                          > Spodnie się zapięły bez trudu.Mam swój niezawodny sposób.
                          > Dalej chudnę smile

A to jest ten sposób o którym mi mówiłaś? pamiętasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka