ragnarlonthbrok 02.02.15, 22:37 znowu się przeżarłem i sie nie moge ruszać. I cały dzień mam sennośc, normalnie sie czuje jak świnia gruba albo jakis robak. Idę spać.wszystko mnie boli normalnie a oczy to już mega. dobranoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragnarlonthbrok Re: chujowo nieco 02.02.15, 22:44 jak czyms takim sie mozna chwalić. nie żale się tez. oznajmiam. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: chujowo nieco 02.02.15, 22:49 ja mam odwrotnie, jeść nie mogę, bolą mnie zęby mam okostną i się męczę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: chujowo nieco 03.02.15, 08:54 Człowiek który się obżarł ma zawsze wyrzuty sumienia i kiepskie samopoczucie,to jak kac po alkoholu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: chujowo nieco 03.02.15, 09:54 ditta12 napisała: > Człowiek który się obżarł ma zawsze wyrzuty sumienia i kiepskie samopoczucie,to > jak kac po alkoholu. a ty teraz co? Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: chujowo nieco 03.02.15, 11:02 cała noc sie przewracałem tak mnie brzuch napieprzał to faktycznie jak kac i znowu jestem głodny strasznie , na niczym nie moge sie skupić Odpowiedz Link
ditta12 Re: chujowo nieco 03.02.15, 12:57 Ja jem małe porcje co 4 godziny,nie jest mi łatwo ale co dzień jest lepiej. Miałam zaraz po dawce leku obżeranie się tak zwane wariackie,bez umiaru ale powiedziałam sobie-dość. Trochę samozaparcia,nie jest łatwo ale rezultaty powodują że się nie daję. Odpowiedz Link
ditta12 Re: chujowo nieco 03.02.15, 14:12 "lubię pojeść"a potem chujowo nieco-kółko się zamyka. Ciężko mi sie ruszać,najlepiej bym pospał . Odpowiedz Link