ragnarv 18.03.15, 22:40 skasuj ten mój watek. proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragnarv Re: Ditto 18.03.15, 22:56 no i co z tego że jesteś? to skasuj to co ja pisalem. poza tym prosilem Dittę Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 18.03.15, 23:00 Ditta nie skasuje ona już wie bo z nią smsowałem, wątek jest fajny i nie będzie skasowany bo ty masz takie widzimisie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 18.03.15, 23:02 ja mam czasem tak idiotyczne wątki że głowa mała i ich nie kasuję, a tam w tym wątku nic nie ma i jest dobry można się nieźle uśmiać. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto 18.03.15, 23:39 smsami ditte nastawiłeś żeby nie skasowała? o rany. mam nadzieje że skasuje branoc .zasypiam już Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 18.03.15, 23:46 dobranoc nie nastawiałem tam nic nie ma i jest ciekawy nie kasujemy wątków w których nic nie ot tak po prostu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 19.03.15, 06:32 Rangar,po co kasować?Wątek jest fajny,lekki i przyjemny. Wreszcie się pośmiałam z Waszej gadki.Dla mnie super Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto 19.03.15, 09:24 no ok. wydawało mi sie że sie ze mnie nabijacie a to było dosc intymne zwierzenie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 19.03.15, 09:30 Nikt się z Ciebie nie nabija.Sam widziałeś że ja potraktowałam rzecz poważnie bo problem jest jak najbardziej ludzki. Pośmiałam się z Waszego dialogu ale sami mnie sprowokowaliście. Na forum ma być też wesoło dla rozluźnienia. Wszystko jest jak najbardziej w porządku a wątek niech zostanie bo jest ważny. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 19.03.15, 09:33 Wygląd forum zmieniła Eszmeralda która jest właścicielką a ja mam dodać obrazek ale jakoś nie wiem który i na razie wisi ta prośba o zmianę.Niech tak sobie wisi,co to za różnica.Ja się będę zastanawiała nad obrazkiem.A może Ty czegoś poszukaj Rangar.Wiecznie ktoś niezadowolony bo ma być tak a nie tak i tak w kółko heh. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto 19.03.15, 09:35 mi troche przeszkadzaja te kwadraty lepsze były male kropki. teraz sie jakoś gubię Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 19.03.15, 09:35 Kiedyś było to forum Statek szaleńców i obrazek człowieka siedzącego w wannie nad brzegiem jeziora czy rzeki i bardzo mi się podobało Wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 19.03.15, 09:37 Kwadraty?No to teraz zarządzasz.Eszmeralda dał Ci prawa do dysponowania swoimi jak i naszymi wątkami i postami. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto 19.03.15, 10:28 aha. teraz widze te opcje. Eszmera dzieki ale nie muszę tego mieć. już wyjaśnilismy i ok. Ditto nigdy bym nic wam nie skasował. nie wkraczam w cudzą wolność. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 19.03.15, 10:31 Masz teraz prawo kasować.To decyzja Eszmeraldy i ja ją popieram. Czasem i ja coś tam ukrywałam co napisałam w szale manii.Sam widzisz teraz jak jest. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Ditto 19.03.15, 10:49 ale widze że sie nie da skasowac jednego postu bo sie wszystko kasuje chciałem wymazać tylko wlasny jeden post bez ruszania waszych Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 19.03.15, 11:02 Faktycznie. No to niech zostanie.Co Ci zależy i tak nikt Cię nie zna,możesz pisać co chcesz. Odpowiedz Link