ditta12 09.07.15, 15:09 myślę co by tu napisać bo nikto jak zwykle nie je doma. Odprawiłam psychodelę z Maskiem a potem obejrzał galerię w moim domu i piwniczną też. Mówił że mu się podoba ale może kłamał z grzeczności,nie wiem tego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 15:13 honoratka obłożyła się kamieniami w spa i udaje trupa.Leczy duszę pochlastaną przez życie. Mamy obie podobne życie ino tylko ona młodszą. Jest moją córeczką gdańską bo ja jestem jej mamusią warszawską i dałam jej sweterek mocno sfilcowany po sobie i po kimś jeszcze by jej było cieplutko. Co jej mogłam dać?Ona wszystko ma.Niebieskie niebo nad sobą lub czarne nocą z gwiazdami,księżycem lub nie,zależy jak woli. Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 15:15 Kasia jest piękną kobietą,ma szopę nieuczesanych włosów a sukienki leżą(wszystkie ubrania)na niej jak na wieszaku.Wszyscy do nie mówią(telefony w mojej głowie)i ona jeszcze mówi mimo telefonów,gdy ktoś do niej zagadnie. To chyba jakaś pracoholiczka. Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 15:18 Marzenia czasem się spełniają. Bajm - Małpa i ja Odpowiedz Link
mskaiq Re: piję kawę i 09.07.15, 17:25 Masz wielki talent. Mam dwie twoje prace warte bardzo wiele. Są piękne i przyciągają. Te, które mi pokazałaś nie dorównują tamtym. Jest w Tobie wielki talent, ale talent, aby mógł być wydobyty na zewnątrz potrzebuje pracy i obecności serca. W czasie spotkania mogłaś powiedzieć grzecznie "nie" psychologowi, ale to było trudne. Złość momentami brała górę nad Tobą. Wiem, że jednego dnia nauczysz się radzić sobie ze swoim gniewem. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 17:50 Powiedziałam grzecznie "nie"tej kobiecie która jest piękna z urody i Cię zafascynowała tym Masku,ja to wiem,czuję. Byłam grzeczna.Czy nie tak?Ustaliłam że Pan Tomek bedzie moim Psychologem w ZLŚ/ Znam go od 91 roku,gdy tam po raz pierwszy przyszłam. Ta kobieta,psycholog mówiła coś o lubieniu.Zapomniała o tym że ma mi pomóc a nie mieć do mnie uczucia typu "lubię ,nie lubię".Ja nie lesba ani bisex. Taka jestem.Jaka jestem. Może grzeczna,może niegrzeczna,nie wiem.Tak to oceniłeś?Twoja sprawa,nie moja.Ja mam psychologa faceta po Pani Anetce która była dla mnie the best ale nie wiem dlaczego.Tak po prostu.Nie kłamała że zapisałam się na wizytę podczas gdy nie mam zapisane na karteczkach a o dziwo wizytę lekarską,pielęgniarską i z Tobą mam.Prawda czy nie.Raz mi się zdarzyło zapomnieć o wizycie pielęgniarskiej to przeprosiłam i Pani Maria mi wybaczyła i nie robiła z tego bóg wie czego. Myśl sobie Mask ci chcesz. Ja się nawaliłam dzisiaj jednym browcem typu Harnaś a c dalej zrobię to nie wiem.Może zakupię jeszcze dwa Heinekeny jak zwykle,zobaczę. Piszę prawdę żebyś wiedział.Jestem zmęczona i zniesmaczona tym życiem. Parys nie reaguje na mój telefon.Chuj z nim. Piszę dla Cebie Mask następny tom mojego życiorysu,tym razem opowieść o........ Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 17:53 fakiety wolą pijane szmaty to ja też mogę się nawalić,co mi tam Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 18:04 Przez tę kurva,psycholog się nawalę co kłamie. To szpitalna psycholog i chce ze mnie zrobić wariata.To zwykła dziwka blondi. Przepraszam Cię Masku za nią ale taka jest prawda,ona w brudowniku daje .... lekarzowi żeby nie stracić pracy-mąż były mój co zmarł gdy był sanitariuszem to widział taką scenę i mi opowiedział a on nigdy nie kłamał. Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 18:05 Niech się dyma stara wariatka,na zdrowie,mnie nic do tego,boże broń. Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 18:31 Czop i nuroip opowiedzieli mi że robią sex dla kasy bo są biedni. Znajdują sobie ofiarę i hop siup a ona myśli że......he,he. Odpowiedz Link
ditta12 Re: piję kawę i 09.07.15, 19:16 Piszę następny tom mojej opowieści zeszytowej dla Ciebie Masku. Pewnie mnie olejesz,nie wiem ale piszę sobie a muzom,tak w powietrze. Odpowiedz Link