24.09.15, 07:33
Rezygnuję z miedzynarodówki może pojadę jeszcze raz lub dwa razy, za kurs miałem płacone po kursie 500zł ale nie daje rady walić w jedną stronę 1300 kilometrów 2600 w obie strony,dwóch nas jeździło ale i tak kilka razy zasnąłem za kółkiem, raz już byłem na poboczu. 16 godzin jazdy w jedną stronę masakra ładunek i powrót.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Dziś 24.09.15, 07:34
      Wczoraj się ululałem jak cholera litra wypiliśmy we trzech i jeszcze piwa wcześniej.A dziś wróciłem do żony i już jestem w domusmile
      • mskaiq Re: Dziś 24.09.15, 23:21
        Myślę, że oboje ważni jesteście dla siebie. Ważny Twój powrót dla Niej i dla Ciebie.
        Pozdrawiam serdecznie.
    • mercury_staff Re: Dziś 25.09.15, 11:32
      długo to nie trwało zaraz się wyprowadzam znowu,ale teraz już na dobre.Jest między nami definitywny koniec.
      • eszmeralda.i.papugi Re: Dziś 25.09.15, 22:35
        nie igraj z losem Uwierzu. Im dłuższa rozłąka, tym trudniejszy powrót do więzów a bywa, że wręcz niemożliwy. Tyle w skrócie, ale o prawdziwości tego co napisałam, jestem głęboko przekonana.
        • mercury_staff Re: Dziś 26.09.15, 06:50
          Wiem ale już nie zejdziemy się, ona chciała żebym wrócił ja nie byłem pewien, ale już jestem na 100% że się rozeszliśmy na dobre nie chcę do niej wracać.
          • mercury_staff Re: Dziś 26.09.15, 06:51
            Jestem wolny jednym słowem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka