ditta12 23.11.15, 20:32 Marek Grechuta "Tajemniczy uśmiech" (Gioconda) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Gioconda 23.11.15, 21:03 U mnie w domu rośnie skrzydłokwiat Honoratki.Ciekawe czy zakwitnie na wiosnę.Tak,Zakwitnie na pewno. Miał 5 kwiatów jak pentagram,jak czapka ticzera. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Gioconda 23.11.15, 21:14 Performanse to jest wtedy gdy ktoś leży przywiązany do łóżka,sika pod siebie,robi kupę,stawiają mu talerz z żarciem a potem pytają:Jeszcze pani nie zjadła? Leży w izolatce i każdy na niego patrzy przez okieneczko jak on leży a wcale nie chce tak leżeć bo chce chodzić albo siedzieć albo naprzemiennie.Jarać nie może,pić nie może(wody oczywiście),co może? Oddychać. Myśleć. Kombinować jak wyjść z pasów. A co złego zrobił?I komu? Nie wiem ale może inni wiedzą. Ja nie wiedziałam. Świadomość mi chyba wysiadła. Tak,z pewnością. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Gioconda 23.11.15, 21:17 Jestem prawie niemową bo nikt ze mną prawie nie rozmawia Odpowiedz Link