23.11.15, 21:18
czyli mama.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 21:27
      kot stworzył świat
      • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 21:29
        sowa stworzyła świat
        • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 21:36
          trójkąt paralaktyczny (o wierzchołkach w biegunie świata, zenicie i danym ciele niebieskim).

Uwierzu,ty Brutusie.Śpisz?big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 21:44
            Paralaksa nie jest terminem dotyczącym tylko obiektów na niebie - ale ogólnie dotyczy postrzegania przesunięcia jednego obiektu względem drugiego.

Ciekawe czy tak = czy tak I/
            • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:01
              Uwierz.A kto Ci kręci papierosy?Sam kręcisz?
              • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:02
                Bo kiedyś napisałeś że mama Ci kręci,oczywiście te z maryśki bo nie rozróżnia.
                  • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:21
                    Uwierzu!Psujesz mi internet,nawet jak śpisz.
                    Ty łobuz jesteś strasznybig_grin
                    • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:23
                      Jutro znów mosad będzie Cię ścigał jak się wyśpisz,zobaczysz.
                      I Reptalianie i Fbi i saj ej i jeszcze nie wiadomo co.
                      Chyba jeszcze strachy na Lachy.
                      • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:32
                        Jutro nas zaaresztują.
                        A Madau to się już sama zaaresztowała,wolała nie czekać,i jeszcze Cukiermena zaaresztują,tego słodziaka co wynalazł Facebooka i Billa Gatesa też bo wynalazł windowsy znaczy okna i jeszcze Maska bo grzebał w komputerze i twoją mamusię za kręcenie marychy i moja za....nie powiem.
                        Cały świat zaaresztują jutro,zobaczysz.
                        • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:34
                          I Gawlińskiego też bo trzy noce płakał i było ciemno.
                          Uwierzu.Już jest jutro.Wstawaj.Czas zmienili.
                          • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:37
                            Ufoludek chyba by w toy toyu zamieszkał tym białym z czerwonym daszkiem bo mu zimno a energia cieplna po 5700 tu,a on nie ma kasy bo wydał na marychę do sziszy.
                            Te trzy domki pozajmowane przez wolnomurarzy już.
                              • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:47
                                Uwierzu a co to jest mosad?Nie wiem bom głupia w temacie,telewizora nie włączam bo nie maam czasu patrzeć.
                                Możesz mi powiedzieć?Czy ten mosad to z kosmosu czy też z ziemi jest?
                                • ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:57
                                  Ty to masz dobrze Uwierzu.Latasz od żony do matki w zależności która Cię wkurwi,żyć nie umierać.
                                  Jeszcze latasz do......sam wiesz gdzie latasz i zawsze Ci dobrze.
                                  Jak do mnie przylecisz to też Cię teraz przyjme,nagotuję Ci pysznej zupy z grochy albo z kukuryszy albo z...... `cukru,ziemniaków,wody i( ?)
                                  ...........no nie wiem co mam jeszcze napisać a mam przymus pisania,to taka obsesja mnie ogarnęła,natręctwo inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka