ditta12 Re: Amma 23.11.15, 21:36 trójkąt paralaktyczny (o wierzchołkach w biegunie świata, zenicie i danym ciele niebieskim). Uwierzu,ty Brutusie.Śpisz? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 21:44 Paralaksa nie jest terminem dotyczącym tylko obiektów na niebie - ale ogólnie dotyczy postrzegania przesunięcia jednego obiektu względem drugiego. Ciekawe czy tak = czy tak I/ Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:02 Bo kiedyś napisałeś że mama Ci kręci,oczywiście te z maryśki bo nie rozróżnia. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:21 Uwierzu!Psujesz mi internet,nawet jak śpisz. Ty łobuz jesteś straszny Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:23 Jutro znów mosad będzie Cię ścigał jak się wyśpisz,zobaczysz. I Reptalianie i Fbi i saj ej i jeszcze nie wiadomo co. Chyba jeszcze strachy na Lachy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:32 Jutro nas zaaresztują. A Madau to się już sama zaaresztowała,wolała nie czekać,i jeszcze Cukiermena zaaresztują,tego słodziaka co wynalazł Facebooka i Billa Gatesa też bo wynalazł windowsy znaczy okna i jeszcze Maska bo grzebał w komputerze i twoją mamusię za kręcenie marychy i moja za....nie powiem. Cały świat zaaresztują jutro,zobaczysz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:34 I Gawlińskiego też bo trzy noce płakał i było ciemno. Uwierzu.Już jest jutro.Wstawaj.Czas zmienili. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:37 Ufoludek chyba by w toy toyu zamieszkał tym białym z czerwonym daszkiem bo mu zimno a energia cieplna po 5700 tu,a on nie ma kasy bo wydał na marychę do sziszy. Te trzy domki pozajmowane przez wolnomurarzy już. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:41 masz tu swoją piosenkę o chłopczyku ca lata jak wariat: AWOLNATION - Sail (Official Music Video) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:47 Uwierzu a co to jest mosad?Nie wiem bom głupia w temacie,telewizora nie włączam bo nie maam czasu patrzeć. Możesz mi powiedzieć?Czy ten mosad to z kosmosu czy też z ziemi jest? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Amma 23.11.15, 22:57 Ty to masz dobrze Uwierzu.Latasz od żony do matki w zależności która Cię wkurwi,żyć nie umierać. Jeszcze latasz do......sam wiesz gdzie latasz i zawsze Ci dobrze. Jak do mnie przylecisz to też Cię teraz przyjme,nagotuję Ci pysznej zupy z grochy albo z kukuryszy albo z...... `cukru,ziemniaków,wody i( ?) ...........no nie wiem co mam jeszcze napisać a mam przymus pisania,to taka obsesja mnie ogarnęła,natręctwo inaczej. Odpowiedz Link