Dodaj do ulubionych

nadaję się ?

24.03.10, 16:21
Heii ,kotki ^^ !

No, więc tak ... od ponad hm... 2 lat(?) , piszę opowiadania blogowe . Jeszcze do niedawna
pisałam do szóstego rozdziału czy też do trzeciego . Co założyłam bloga dochodziłam do
większej ilości opublikowanych notek . Po roku ustałam ... zapomniałam o blogowaniu i o
pisarstwie , lecz po kilku miesiącach założyłam kolejnego bloga(już nie pamiętam adresu)
znów zawieszałam po kilkukrotnych dodanych odcinków . Teraz mam blogi , a raczej
bloga , którego prowadzę już od listopada . Jak na razie to mój najdłuższy blog ( chwilowo
jest zawieszony do napisania następnej notki do , której nie mam weny) . Niektórym się
podoba , nawet mnie 'szantażują' nierealnymi marzeniami , żebym odwiesiła . Nie wiem czy
warto .
Kotki! Pomóżcie! Przeczytajcie przynajmniej dwa ostatnio rozdziały i zostawcie opinię!
Błagam ^^.
P.S. są tam błędy typu 'am'(ma) czy też 'an' (na) .

Jkbc czerwony koszwink.
Pozdrawiam ;*.
Obserwuj wątek
    • natka41 Re: nadaję się ? 24.03.10, 16:24
      a jaki adreees ??
      wejdz tu : www.kotek.pl/forum/02,3006,109165470,109165470,wchodzic_prosze_D.html
      • jonasofanka Edit: 24.03.10, 16:37
        pamiętałam, zeby napisać a tu zapomniałam xD
        www.hollywood-time.blog.onet.pl
    • jonasofanka Re: nadaję się ? 24.03.10, 17:04
      więc ? Pomoże ktoś <: ?
      • sweet_honey Re: nadaję się ? 24.03.10, 17:23
        pisz.!
        fajne jest.!!!
    • ciapolka poje... cie 24.03.10, 17:26
      • sysiek4444 . 24.03.10, 17:40
        jesli mam byc szczera to takie sobie... ;p
        • prosiak_ Re: . 24.03.10, 17:51
          ciapolka opanuj się.
          banalne,nudne, i w ogóle się go czytać nie chcę.
          nie będę ubolewała nad twoim odejściem ale trzymam kciuki ze jak wrócisz to
          zaczniesz pisać coś porządnego.
    • heyyeah Re: nadaję się ? 24.03.10, 17:46
      Jak lubisz Jonasów…
      A ja lubię wink Więc tak. Odwieś xDD
    • akira Re: nadaję się ? 25.03.10, 17:46
      Nie lubię opowiadań o JB dlatego nie wczytywałam się w treść. Przeczytałam trzy rozdziały i muszę stwierdzić, że opowiadanie jest całkiem ciekawe. Wybacz, ale naprawdę trudno czytać o czymś, czego się nie cierpi. Jednak potrafisz pisać, masz talent.
      Jedyną wadą, którą dostrzegłam było zachowanie Jonasów. Nieczęsto się zdarza, żeby gwiazdy zachowywały się jak normalnie, nierozpieszczeni ludzie.
      • mweezy . 26.03.10, 13:54
        @akira taa, bo przecież wszystkie gwiazdy są rozpieszczone a ty znasz Jonasów i
        na sto procent wiesz czy są rozpieszczeni czy nie -,- i z pewnością śledzisz
        wpisy na stronach fanowskich i nie czytasz o nich wyłącznie plot na pudelku czy
        innych takich więc możesz W PEWNYM STOPNIU coś więcej o nich powiedzieć >,<

a ty pisz, pisz, pisz bo dobrze piszesz tongue_out
        • pocahontas Re: . 26.03.10, 14:22
          mweezy bardzo dobrze mówi. smile ZGADZAM SIĘ...wink
          • sylwek11 Re: . 26.03.10, 14:30
            Możesz pisać dalej bo ładnie piszesz .xdd
    • squash Re: nadaję się ? 26.03.10, 15:07
      moim zdaniem słabo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka