Dodaj do ulubionych

Wojna będzie

03.12.15, 21:33
albo nie będzie
Jak twierdzi Uwierz bo
Teraz będzie się Putin z Obamą nawalał na światła.Będą sobie wyłączali światło czyli w kółko i krzyżyk.
A Ci ze wschodu i inni co mają mosad będą im w tym przeszkadzać i taka będzie wojna ale jak mi wyłączą internet tobędę wkurwiona i opluję sąsiada bo on z RWE a ja z PRO.
My z dwóch partii ale teraz ja mam ledy a on nie ma bo przy świeczce siedzi a ja łażę i gasze.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Wojna będzie 03.12.15, 21:44
      To takie pledy te ledy bo nawet kot śpi na tym a ja se w kuchni włączam.Mam teraz różne barwy i ogrzewanie oszczędzam i słoneczko mam i księżycek i fajnie mi.
      Z Uwierezm chodzę na spacer a on ze mną jutro pójdzie.Zaprowadzę go do klubu wariatów może i na pocztę i do sklepu i zobaczę gdzie jeszcze będzie chciał iść bo może uciec kiedy zechce na przykład do żony albo mamusi swej.No to nie wiem.Ale po południu bo rano mam wizytę pani pielęgniarki,umówiłyśmy się w sprawie działalności na internecie bo ona fachman.
      • ditta12 Re: Wojna będzie 03.12.15, 21:48
        A Uwierz za to ma peryskop w pokoju,może ja też sobie zrobię?winkZobaczę gdzie jest mysza bo gdzieś jest ale tego nawet kotka nie wie,
        Kotka dała jej suszoną wołowinkę do małego pokoju a ja paluszek z sezamem i czekamy kiedy przyjdzie do nas na kolację ale ona na razie samotnie woli spożywać.Jutro kupię buroki(przypomnij mi Uwierzu,i zrobię sobie Mobile bo mi Tekla powie jak,bo ja gamoń.
        • ditta12 Re: Wojna będzie 03.12.15, 21:58
          A ja mam dwanaście lat i takie kocopoły pierdziele.
          Oczywiście duchowo.Zatrzymałam się na 12.Ciekawe dlaczego,niektórzy są starzy duchowo a młodzi wyglądem i odwrotnie,różnie bywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka