uwierz_w_to 26.12.15, 14:28 Może przyjdzie może nie przyjdzie ,dzień sądu? A co do nieba wszyscy idziemy? Lub do piekła hahaha. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Prorok prorokiem 26.12.15, 18:33 Dzień Sądu Ostatecznego trwa od ........-zapomniałam.Rich von Deniken. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Prorok prorokiem 27.12.15, 14:43 Jaki sąd o czym ty prawisz nie czytaj tych bzdur bo jeszcze uwierzysz. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Prorok prorokiem 27.12.15, 20:01 Nie wiem,dlatego napisałam.Może Ty wiesz. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Prorok prorokiem 27.12.15, 21:36 Nie wiem co mam już myśleć, tak myślę i myślę i sobie poukładałem coś mi znowu ten układ zburzyło. Ale jest w nas kilka argumentów takich że pewnych spraw nie można zignorować nawet będąc zatwardziałym sceptykiem.Mam swoje przekonania i wiarę ale nie wypowiem się na ten temat na forum.Przestałem się nad tym wszystkim zastanawiać, po prostu wierzę i tyle. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Prorok prorokiem 28.12.15, 06:42 To jak chcesz Uwierzu?Wypowiedzieć się nie wypowiadając się? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Prorok prorokiem 28.12.15, 07:11 O wielu sprawach nie piszę przecież nie wypowiadam się na niektóre tematy np.takie jak pewien głąb się loguje na moim routerze z nazwą kompa Major debil po prostu wiem kto to ale mniejsza z tym. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Prorok prorokiem 28.12.15, 07:13 Wypowiada się jednak moja świadomość w nocy i nif mam pojęcia z kim . Odpowiedz Link