30.12.15, 17:55
mogę tu czasem z Wami porozmawiać?

I bawcie się dobrze w Sylwestra, nie pijcie za dużo wink
a w Nowym Roku miejcie wiele radosnych chwil.
I biorę się za sprzątanie, to taka japońska tradycja,
aby "zamieść wszystkie kąty" przed nastaniem Nowego Roku.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Witam, 30.12.15, 19:10
      Witaj mamuśka3smile
      Jesteś tu przeze mnie mile widziana.Mam nadzieję że przez resztę załogi także ale oni chyba są obecnie w batyskafie i rumem się zaprawiają jak zwykle,heh.
      Nasza Kapitan to ma dzidzię Dittusię i ona jej zawraca gitarę to wiadomo jak to jest ale może się objawi,przybędzie,coś napisze?Kto wie?
      Ja nic nie sprzątam ino okap umyłam bo napaliłam papierosami w kuchni a dzisiaj kazior3 przybył to podwójnie i znów muszę myć,cholera i psiakrew.Ale zrobi mi prąd w żyrandolu bo się zjebał(o,przepraszam za wyrażenie ale już przywykłam bo Uwierzysko tak gada czasem).
      Też Ci życzę dosiego Roku byś w dostatki wszelakie opływała i inwencję twórczą jak to u nas psycholi,już nie będę przytaczać przykładu Newtona i jego kociej kołyski czy tam jąder atomowych.
      Gadaj tu ile wlezie i o czym chcesz,co Ci ślina na jęzor przyniesie bo to ważne co powiesz,dla mnie i innych,bo się wzajemnie uczymysmile
    • ditta12 Re: Witam, 30.12.15, 19:13
      I kanieszno ulubiony utwór na muchache Uwierza zapodany przez Eszmercię kiedyś dawno temu smile
      www.youtube.com/watch?v=8M9XpeYW4RU
    • uwierz_w_to Re: Witam, 30.12.15, 22:58
      Witwmnciebie slonexzko 99a barzo goracpwink fajnie ze dolaczyas i bedozesz pusac za nami czasem
    • uwierz_w_to Re: Witam, 30.12.15, 23:03
      Powiem Ci tak ze zawsze sluze pomoca a rozumoem te problemy sam je przwchodzilem.A tak na marginecie schizofreni sie nia da uleczuc bo to pradwlde mowia lekarze alw tak nie do komca jest jest to xhoroba .pomoge ale twraz pusax bie moge
      • 39.a Re: Witam, 30.12.15, 23:40
        Mam ChAD. Co Ci się stało w klawiaturę?
        • mercury_staff Re: Witam, 31.12.15, 07:26
          chejkasmile nie stało ale pisałem na telefoniewink spoko ja miałem schizofrenię paranoidalną.Fajnie 39.a że dołączyłaś do nas tak czasem wchodziłem na chada bardzo żadko ale ciebie lubiłem czytaćsmile masz wypowiedzi dystansowe ale spoko myślę że się przełamieszsmile
    • mercury_staff Re: Witam, 31.12.15, 07:29
      Wkurzyło mnie to że ditte tam ktoś zablokował napiszę krótko bo nie chcę sie rozwodzić to zwykła kurwa i tyle,tak po prostacku bo nie mam słów i pisać mi się nie chce.
      • ditta12 Re: Witam, 31.12.15, 08:27
        <Witwmnciebie slonexzko 99a barzo goracpwink fajnie ze dolaczyas i bedozesz pusac za nami czasem >
        Uwierz,wersja po 3 flaszkach wódkibig_grin
        Wczoraj miał chłopak wypad towarzyski,wiadomo,miał stressy to nie dziwne.Ale dzisiaj już ze sensem pisze.Telefon go zmyla bo się przechyla w prawo i lewo za pomocą jego ręki(osłabienie lewo-prawne-kiwaczek).Telefon ma bardzo dobry,jeszcze ciepły,nowiuśkismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka