Dodaj do ulubionych

Orb Orzeł zaginął.

03.01.16, 17:52
Kazior 3 wziął 4 dychy na 10 paczek fajek ode mnie i.....ślad po nim zaginął.
Możliwe że znów przybędzie z bombonierką,już mam dwie.Całą lodówka bombonierek,heh.
I to nie byle jakich.Jedną,najlepszą dam poecie do DPS,niech się wariaty pocieszą.
No i chciałam fajek troszkę dodać ale.....no ten Kazior3,znikający punkt-był taki film,bardzo dobry zresztą,z Piterem Fondą?Ale może się mylę.Stary dość film.
Posprzątał u animalsów mych na leżąco,porobił coś,żyrandol naprawił,ramki mi ma zrobić i te jego urodziny jutro i co?
Może jutro zadzwoni,obaszemy jak mawiał Abudabuś ale już go nie ma na mym Facebooku a szkoda bo wesoluchny był i podobny do tego Ufoludka z Kapuśniaczku z Luisem de Fines.smileWypisz wymaluj.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Orb Orzeł zaginął. 03.01.16, 17:56
      My szli kiedyś do sklepu,to po wszystkich rurkach i płotkach dla wprawki bo to Mr.Jones.
      Raz spadł bo widziałam szramę na jego udzie.Frycowe zapłacił.No cóż.Jak się nie przewrócisz,to się nie nauczysz.
      • ditta12 Re: Orb Orzeł zaginął. 03.01.16, 18:01
        Raz mu wywaliłam cały wielki dobytek(nie wiem na co chłopu tyle badziewi),razem z dowodem osobistym bo nie zaglądałam do jego saszetek.Perfumerię jakąś najlepszą co miał,stroje męskie.
        Zamknęłam na klucz w ogrodzeniu śmetnikowym i chciałam mu owo śmietnisko otworzyć by se wziął ale on z hardością powiedział:
        Ja ze śmietnika nie biorę.
        I miał rację tyle że dowód osobisty musiał sobie nowy wyrobić.Ale co tam.Najważniejsze że mu się udało.
        Chciałam dobrze,żeby u mnie mieszkał i płacił mi za zamieszkanie ale on niedobry,leniwy i kombinator z czasem jak każden chłop to ile można?
      • 39.a Re: Orb Orzeł zaginął. 03.01.16, 19:23
        Ja pie...., jak Ty wątki mieszasz big_grin Mr Jones fajny był, ale maniak na całego.
        A soczewicowa zupa palce lizać, tylko że z czerwonej robi się żółta, kolor się wygotowuje.
        Niektórzy konc. pomidorowego dodają.
        Jeśli chodzi o dzieci i wegetarianizm. Trzeba suplementować, czyli wit. D i B12 w tabl. brać.
        Dorośli właściwie też. Też pomieszałam wątki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka