15.01.16, 22:28
Delikatni,stanowczo za delikatni.Trza opierdolić,walnąć łbem o biurko tego co nie wypłaca wypłaty aż krew mu pójdzie z nochala skunksowi,pierdolonemu co nie wiadomo co z kasą zrobił.
Chce mieć firmę?Musi być wypłacalny.
Firmy kantują bo za nimi jest prawo.Jakie to prawo?Dla oszustów?Co to jest umowa z UPC/
Facet przez telefon pierdoli by dostarczyć dekoder,samą skrzynkę a babsko śmierdzące zapocone nie wiadomo czego chce.O co chodzi?O ten tramwaj co nie chodzi.O stary rzęch?Komu to sie nada?Jak stary rozpieprzony samochód.Z gówna bicz kręcą?
Na co tyle mord w sejmie i senacie?Do spania?Po co nam śpiochy?Co ludzie mają robić?
Na Marsa ich wysłać i tyle.Na Wenus,na inne planety.Niech tam śpią i tak im wszystko jedno.
Czy przyciski im dać i niech tam trzymają sobie je w łapach.I tak siedzą.
No co by napisać?Więcej się nie da.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Fragile 15.01.16, 22:42
      Uwierzu,jest mnóstwo pań starszych które potrzebują pomocy w czynności domowe.Okna umyć,poodkurzać,to proste ale chcą mieć ładnie w mieszkanku,w domku a nie ma kto zrobić i nie potrafi.
      Ty może tym tropem pójdź,coś w tym rodzaju.Sam sobie czas określisz i płacę,może się potargują,może nie,czasem zapłacą więcej,moja matka zawsze za dobrą pracę docenia.
      Nie miała co robić to ją zatrudniłam do uszycia szarawarów i teraz się głowi.I jeszcze poprosiłam o posegregowanie dokumentów wedle nazwisk i imion,mojego,jej i córki.Po co ma wszystko przewalać jak każdy może mieć swoje przy dupie?I niech sam się głowi?Ona za to mi zadała te maki.No to już trochę mam ale musze mieć światło dobre.To jutro a to długo trwa bo olej na płótnie.
      To nie w kij dmuchał.
    • ditta12 Re: Fragile 15.01.16, 22:46

Jeśli krew popłynie, gdy ciało i stal staną się jednością
      Zastygając w kolorze wieczornego Słońca
      Jutrzejszy deszcz zmyje ślady
      Ale w naszych umysłach na zawsze pozostanie ślad
      Być może ten ostatni akt miał na celu
      Obalenie odwiecznego argumentu
      Że nic nie rodzi się z przemocy i nic nigdy nie mogłoby
      Dla wszystkich tych urodzonych pod gniewną gwiazdą
      Abyśmy nie zapomnieli jak krusi jesteśmy

Wciąż i wciąż deszcz będzie padać
      Jak łzy z gwiazdy, jak łzy z gwiazdy
      Wciąż i wciąż deszcz będzie powtarzać
      Jak krusi jesteśmy, jak krusi

Wciąż i wciąż deszcz będzie padać
      Jak łzy z gwiazdy, jak łzy z gwiazdy
      Wciąż i wciąż deszcz będzie powtarzać
      • ditta12 Re: Fragile 15.01.16, 22:56
        Lubię sobie posłuchać Stinga-ma coś w sobie,syn mleczarza,rozwozili razem mleko a w nim taki potencjał,dobrze że wujek dał mu gitarkę.I pewnie ma ją do dziś albo może ja ją miałam bo miałam taką co wieko pod spodem pękło i jednej struny było brak ale nie chciało mi się coś tam kombinować no to.....a miałam do klubu pacjenta zanieść ale lepiej się stało bo tam.......saszetki herbaty żałują na wigilię proszoną-terapeutka jebana.Heh.
        • ditta12 Re: Fragile 15.01.16, 22:57
          Na forum gazeta.pl śpią albo co bo idzie to jak krew z nosa.
          Trza zamknąć to gówno bo po co taka mielonka w zapchanej maszynie.
          • ditta12 Re: Fragile 15.01.16, 22:59
            Te ropuszyska tam rządzą-lekomany jebane.
            • ditta12 Re: Fragile 15.01.16, 23:01
              Bordele bum bum.
              No,nieprawde powiadam?U mnie trwa wejście odpowiedzi jakieś 20 minut na forum.Może to UPC złośliwie mi pierdoli,to nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka