39.a 20.01.16, 16:51 Pokażesz nam tu parę swoich prac? JA CHCĘ! Obejrzeć. Zrób zdjęcia, choćby telefonem, ale w dobrym świetle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Artystko-Ditto. 20.01.16, 17:17 Postaram się coś dać,mam je w kompie ale nie umiem przesłać na forum,jak mi opiszesz metodę przesyłu to wkleję. Kiedyś coś dawałam ale nie osobiście ino tylko poprosiłam Uwerza bo on bardziej światły w temacie. Wklejałam kilka na facebooka bo tam łatwiej a tu to nie mam pojęcia jak.Czy na pulpit mam wyciągnąć i jakoś z pulpitu się wklei,nie wiem.Poradź to tak zrobię. Może ze mnie jakaś artystka nie jest bom samouk ale lubię tę robotę,sprawia mi przyjemność,trzeba się nagłowić czasem.Czasami robi się coś ze śmieci a moja matka mnie tępi że ja biorę coś co ludzie zostawiają na ławeczce obok śmietnika a mi jest potrzebne.Picasso też brał ze śmietnika no bo z czego się tworzy? Odpowiedz Link
39.a Re: Artystko-Ditto. 20.01.16, 18:38 Klik w "Odpowiedz" i klik w zaawansowany formularz. Klik w IMG. I chyba tak można wstawić fotę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Artystko-Ditto. 20.01.16, 19:53 Wstawiaj ditto kolekcje tu lub mi przeslij udostępnienie ja na google+ Odpowiedz Link
ditta12 Re: Artystko-Ditto. 22.01.16, 20:33 Z pulpitu nie da się wkleić w IMG.To jak?Z poczty czy jak?Nie wiem. Odpowiedz Link