dragon2016 22.03.19, 05:59 Wyszedłem ze schizy ale wpadłem w depresję, wszystko się stało beznadziejne ,codziennie to samo nie mam na nic siły to trwa już 3 miesiąc i wcale nic nie jest lepiej, totalna klapa i lipa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:17 Wstaje ,słucham muzyki i idę dalej spać próbuje zasnąć na siłę, wieczorem czasem biorę estezolam, dwie rozmowy z psycholog, wczoraj ledwie pojechałem, jestem rozbity wewnętrznie, jeszcze ostatnio z kolegą wypiłem litr wódki na głowę na fikcyjnym koncie pieprzylem bzdur, wytrzezwialem i usunąłem. Pokasowalem prawie wszystkie telefony, mało wczoraj się nie rozpłakałem rozmawiając z tą psycholog, widziała smutek we mnie.Nie biorę oprócz estozalemu żadnych prochów, nie mam żadnych jazd schizofrenia to przeszłość ale dopadła mnie depresja ,jakieś kursy mam robić, mam nadzieję że do przyszłego tygodnia jakoś dam choć trochę się poskładać psychicznie, Rzadko płaczę ale ostatnio mam takie stany że łzy mi same lecą. W sumie dobrze jest sobie popłakać, tym bardziej że nikomu się nie zwierzam ,nawet psycholog nie zrozumie drugiego człowieka ewentualnie będzie starała się pomóc. Szpital odpada , mam diagnozę f20 to zamiast na depresję to kretyni pewnie by mnie psychotropami karmili i koło zamknięte poza tym będąc w szpitalu z depresyjnymi też dopasowaywali im leki a do psychiatry nie pójdę nie powiem że ze schizofrenią nie mam problemów, bo co jej powiem że wyszedłem ze schizofrenii i mam depresję, to wszystko jest posrane dosłownie. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:29 Miałem nie raz doły ale nigdy nie płakałem, z mamą właśnie kawę piję sny miała nie ciekawe nigdy jej się babcia nie snila a jak snila to chodziło o mnie przynajmniej tak mówi a teraz nie dość że babcia to jeszcze cała zmarła rodzina .Mam nadzieję że dam radę teraz sam nie wiem co było gorsze czy schizofrenia czy obecnie depresja ,jak człowiek miał schizofrenie to świadomość była chora a teraz rzeczywistość mnie przebiła zjebanego całego prawie życia przez schizofrenie. Nie wiem czemu mam tak przejebane bo w sumie nie jestem złym człowiekiem, i dlaczego mam tak życie spwierdolone najpierw schizofrenia a teraz depresja i żyć mi się nie chce. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:33 Ciągle mam doła, nic mnie nie cieszy nic nie bawi telewizji nie oglądam nie mam nawet ochoty,słucham różnej muzyki i idę spać wstaje znowu dół i tak codziennie masakra. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:36 Jak mi już czasem łzy płyną to jest ze mną fatalnie . Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:47 Mam silną osobowość i ciężko mi się jest komu kolwiek zwiżyć, masakra nie wiem co mam dalej ze sobą robić, Ditta albo Madau pewnie napiszę żeby psychotropy brać tak to właśnie kurwa wygląda wszystko .Jednym słowem do dupy. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:51 Albo żeby iść do psychiatry, a ten spojrzy w wypisy z historią wyssaną z dupy gdzie powtarzają narkotyki i alkohol od trzech lat standardowo plus kilka innych rzeczy z tymi wielkosciowymi to mieli rację tylko a tak poza tym reszta standardowa. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:54 Ludzie mówią że dzięki Bogu się wychodzi ze schizofrenii no to super że pozwolił mi z tego wyjść i świetnie, bardzo się cieszę tylko jakoś nie pozwala mi się podnieść z depresji. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 06:58 A teraz sobie wyobraźcie że idę do psychiatry i mu mówię że Bóg mnie wyleczyl ze schizofrenii ale po niej wpadłem w depresję. Chyba nie trudno sobie wyobrazić co psychiatra pomyśli. Albo powiedzieć że wyleczylem się ze scbizofrenii ale przez to że chorowałem tyle lat zapalilem sobie życie też możecie zgadnąć co psychiatra sobie pomyśli i mi ,zaproponuje to wszystko jest dosłownie pojebane . Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:02 Jeszcze trafić na takiego który miał taki przypadek który wyszedł z tego i potrafi zrozumieć ale większość powie że z tego się nie wychodzi i kurwa weź komuś powiedz teraz jak to jest,jeden potrzebuje kilku lat inny 2 miesięcy jeszcze inny będzie chorował do końca życia na to nie ma reguły każdy w inny sposób z tego wychodzi jak wychodzi. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:07 Zresztą prawda jest taka że psychiatrę czy psychologa to właściwie gowno obchodzi czy wyszedłeś czy nie,odwalają swoją robotę albo będą próbować dopasować antydepresanty na depresję albo schuzofrenikowi psychotropy. I koło zamknięte. Takie są realia a i tak większość z nich nie wierzy że z tego można wyjść pewnie.A nawet jak no to dobrze ,wyszedł Pan bardzo dobrze.W sumie nic nie zwykłego może człowiek się tylko osobiście z tego cieszyć. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:13 Mam też zaniżoną własną samoocenę, ale to zdaje się normalne przy depresji. Jednym słowem.Wczoraj poszedłem do tego psychologa, poczułem się jak intruz ,pozamykali wszystkie drzwi, szkoda słów, psycholodzy. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:21 Nawet nie będę opisywał sytuacji bo była dosyć śmieszna pozamykali wszystkie drzwi i na odjeb dali mi papierek na spotkanie, a tydzień i tak tydzień po tygodniu, dała mi formularz ,żebym pierdolnął podpis bo pieniądze za to biorą, bez daty bez niczego ,podpisałem się koło dupy mi to latalo. Terapie zajęciowe są, zajebiste, może zacznę chwwtowac lub na drutach robić to sobie sweterek pierdolone, lub pójdziemy do kina na jakiś pierdolony film o miłości. Ja pierdole ...szok. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:23 W sumie na strzelnicę na taką terapię bym poszedł to bym sobie od razu pierdolnął w łeb, na tarczy by zaoszczędzili i tylko 3 zł na nabój stracili. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:26 No i sprzątaczka by miała robotę ksiądz za mszę i pogrzeb by dostał zakład pogrzebowy itd.. jednego mniej a w chuj ludzi ,zrobionych Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:33 No i pewnie jeszcze w gazecie chory na schizofrenie jebnął sobie w łeb, i już kolejny artykuł debilstwo miało by do poczytania . Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:34 Ale jeszcze chyba nie jest ze mną tak źle jak nie mam odwagi skoczyć z bloku. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:38 I temat mieli by sąsiedzi a wie oabi tej tamtej syn pisali o nim strzelił sobie w głowę albo skoczył z bloku, na początku osiedla historia inna każdy by dodał coś od siebie a na końcu osiedla już inna. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Depresja 22.03.19, 07:40 Coś nie tak z tym bogiem że stworzył tak prymitywne istoty. Odpowiedz Link