Dodaj do ulubionych

Taka sytuacja

31.03.19, 13:14
W sumie, już po spowiedzi duchowej, nie ma o czym pisać i co robić, dziś trochę zimno a poza tym przydało by się obciąć, ogolić i wykopać.Ale chyba pójdę do wyra,jakoś nawet do kumpla mu się nie chce dzwonić, w zasadzie on robi podobnie.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 13:18
      Jakiś czas już nie pije bo bierze tisercin i ciągle siedzi na Internecie i czyta jak nie czyta na necie to książki czyta albo filmy ściąga. W sumie Czyta i czyta i nic z tego nie wynika .
      • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 13:33
        W sumie już wyczerpałem tematy,wyplulem z siebie trochę i mi lepiej, właściwie całkiem dobrze jest ze mną.Gra gitara ,ale nie wiem co mi jest że nie mam chęci na nic.Nie załamałem się, w sumie nie wiem.
        • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 13:36
          Biorę ten ketrel, nawet nie czuję że biorę, nie wiem czy to działa czy nie bo nic nie czuję. Kurde hehe
          • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 13:41
            Mam nadzieję że jakoś się zmotywuje, ale jak, żyje w rzeczywistości i nic z tego nie wynika.
            • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 13:51
              Gdyby nie zadzwoniła ta psycholog pewnie już bym tam nigdy się nie pojawił bo po co, a właściwie też mi się nie chce jechać na to spotkanie bo o czym mam z nią rozmawiać.Powiem jej że brak mi motywacji ,a ona co mi powie, to co sam wiem lub mogę się domyślać no to już wiem co mniej więcej będzie mówiła co proponowała.
              • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 13:54
                Hahaha no kurde ze mną to można naprawdę ocipieć.
                • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 13:56
                  To nie tamto nie a wogole co a w dupie najlepiej nic haha teraz żartuję ale utknąłem w miejscu .
                  • dragon2016 Re: Taka sytuacja 31.03.19, 14:03
                    Barbara może ty coś napisz ,bo ja już raczej nie mam tematów, w zasadzie zawsze temat można znaleźć ale poczekam może ty coś napiszesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka