04.04.19, 09:59
zdaje sie ze juz ostatni raz poszedlem na spotkanie i zlozylem tam swoj autograf jako zaliczone.Nie widze specjalnie sensu w tym poza tym ze nie ja z tego tytulu mam profity.Nie zabardzo wiem w sumie w czym maja tez mi pomoc.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Psycholog 04.04.19, 10:22
      ciekawe slowa psycholog, ze jeszcze musze brac tabletki zanim przywykne ,no wiem ze musze brac tabletki,i jej pytanie ile czasu pan bierze,to nie ma nic do rzeczy szkola podrecznikowa nie pomorze ,po prostu musze brac nie wiadomo blizej jaki okres ,zanim nie przywykne do prawdy i rzeczywistosci tej prawdziwej a nie medialnej.
      • dragon2016 Re: Psycholog 04.04.19, 10:28
        Pyta sie czy cos czuje jak je biore ,wlasnie o to chodzi ze nic nie czuje ze je biore ale biore,a co niby mial bym czuc, swiat mial sie zmienic czy jak.Biore bo musze jeszcze brac i na nogi musze jakos wstac,ale jakos brak checi jeszcze mam.
        • dragon2016 Re: Psycholog 04.04.19, 10:29
          lepiej bylo byc chyba nie swiadomym bo czlowiek jakos cos jeszcze prubowal a teraz jak sie rozumie zbyt wiele to checi brak.
          • dragon2016 Re: Psycholog 04.04.19, 11:32
            Psycholog zdziwiona ,mowie jej ze moja historia choroby jest grubsza niz biblia ale zaden lekarz nigdy ze mna praktycznie nie rozmawial, ale historia moja istnieje.Banda pojebanych ludzi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka