Dodaj do ulubionych

Psychologia

09.04.19, 14:20
Psychologia powinna szukać przyczyny chorób takich jak schizofrenia nie w środowiskach społecznych i otoczeniu tylko w polityce i systemie zgenderyzowanym.
W zasadzie to wszystko jest zdrowo popierdolone.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 14:23
      Jak bym miał taką możliwość to ewakuował bym sie z planety ziemia na ktorej trzecia wojna swiatowa i tak w końcu wybuchnie to kwestia czasu.
      • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 14:35
        polityka lewactwa nie ma nic wspolnego z demokracją to jest Totalytaryzm, niszczą wszystko jak walec,nowy rodzaj komunizmu.
        • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 14:53
          włanczasz telewizor a w nim albo wojna informacyjna albo debilne programy typu ,,szpital'' lub jakies bzdury.Coraz mniej fajnych filmow,jakies pojebane horory lub sensacje od lat takie same seryjny morderca,gangi itd.. do zrzygania.W gzetach od czasu do czasu niezależny artykuł o dupie i kupie czyli o niczym tak wlaściwie bo inne sektory są kontrolowane i dba sie o poprawność polityczną.Ogolnie to tak wszystko jest popierdolone że pseudo prawicowe gazety pierdolą i te lewackie też pierdolą, trzeba wiązać sobie wszystko do kupy z różnych źrodeł, i wyciągać wnioski,jak już przypadkiem oglądam wiadomości to na TVP1 TVN24 czy wiadomosci na nim nie oglądam ani tych popierdolonych programow publicystycznych dla debili.Tego sie nie da oglądać od tego trzeba zaczać tak pierdolą.
          • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 14:55
            TVN i TVN24 nie oglądam miało wyjść.Szkoda mi czasu na pierdolenie debili a poza tym tego słuchać sie nie da.
            • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:03
              ktoś zaczyna jażyć ze z tym swiatem coś nie tak to albo wariuje albo zaczyna chorować psychicznie,ląduje w szpitalu a tam go faszerują i pierdolą że ma pan szanse sie wyleczyć jak będzie pan brał leki systematycznie przez dwa lata.Nie slyszalem o takich przypadkach sle różnie bywa może i są ludzie po jednym epizodzie i wracają do swojego ślepego życia i są ślepi całe życie i gowno rozumieją albo sie ograniają i przyzwyczajają do tego popierdolonego świata.
              • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:05
                Ktoś sobie w tym momencie mnie czyta i sobie myśli ,co ten pierdoli co tu jest niby pojebane.
                Jakiś chory człowiek.
                • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:21
                  Ja juz niczego nowego nie odkryję,ameryki też nie odkryłem nie jedna osoba wie to samo co ja i rozumie też.Tylko pozostała smutna historia wielu lat choroby.Pozbierałem sie do kupy coś tam robię w celu wyprostowania swojego zycia.Jakoś tam leci puki co.W dobrym układzie w ciągu tego roku będę na prostej.
                  • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:23
                    poza tym ze mam kontrolowną prywatną korespondencję na msn i trochę tam jeszcze zebrało sie.To i tak mi to zwisa.
                    • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:36
                      zresztą mam to centralnie w dupie kto czyta mnie prywatnie itd... wystarczy że jacyś huj wie jacy admini obsługują fejsa a w nim istnieją tajne grupy służb specjalnych takich jak abw.Patoligia totalna,łącznie z wymianą materiałów szkoleniiwych hehe kurwa cyrk klaunów.No ale spoleczenstwo ich nie zna znają Ci co nie powinni.
                      • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:40
                        akurat srodowisko wywiadu jest dobrze znane wywiadom,wszyscy mniej wiecej wiedzą kto jest kim.
                        • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:46
                          Tak to jest ,wywiad sledzi wywiad , a ja to przypadek w zasadzie może mam dziwne osoby w kontaktach.
                          • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:51
                            dwa dni temu jakoś miałem przez około 2 dni przekierowane wszystkie moje wiadomości,na jakiś numer telefonu.Jakoś nie pomyślałem zeby sprawdzić co to za numer ale w sumie mam to w dupie.
                            • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 15:52
                              moje wiadomosci msn przechodziły weryfikację haha
                              • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 16:01
                                no i logowania na drugim koncie z nieznanego urządzenia na 70 osob tylko dwie osoby sie smiały z jednego artykułu agencji wywiadu ja i koleś z akademi zdaje sie technicznej widać był w temacie resztę zostawilem bez komentarza bo nie było co komentować czyli nic nowego same gowno u nich na profilu.
                                • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 16:03
                                  No ale to tyle o sluzbach druzbach agencjach ,preferencjach itd..
                                  temat zamkniety.
                                  • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 16:07
                                    troche to smieszne wywiad donosi a dwie osoby na ileś tam w tube hehehe.
                                    • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 16:47
                                      troche zle to opisalem bo było agencja wywiadu informuje a tu sru dwóch typow w tube a ci po drugiej stronie chiach bach i juz zerośmiacia nie wiem jak ten koles ale tez juz nigdzie nie widziałem zeby bękę kręcił hehe.
                                      • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 16:53
                                        A po kilku dniach dzwoni numer na ktorym bylo konto, juz wykasowany z telefonu ,slucham i gatka szmatka itd..przypalił głupa a na końcu rozmowy wali tekst ku chwale ojczyzny😂😂😂
                                        • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 17:04
                                          No dobra troche sie rozpisalem o zabawnej sytucji a nie powinienem bo zaraz ktos bedzie cos sobie myslał myslenie nie boli w zasadzie a i tak mam zainteresowanych od jakiegoś czasu ale mnie to lotto, w kazdego zycie prywatne mozna zajrzec w kazdej chwili kto jest podlaczony do sieci w jakis sposob.
                                          • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 17:16
                                            jeszcze była bekowata sytuacja jak koleżankę z pewnej instytucji wkręcałem ogarnieta naprawde babeczka ale ją tak zakręciłem i mowie sluchaj to sramto i tamto oni sciągają wszystkie sygnały i te kodowane aż do stratopauzy, poza tym smigają te telefony na satelitach telekomunikacyjnych a oprogramowanie robią Ci i ci itd... w pewnym momęcie cisza w telefonie i Dragon przestań hehehe.
                                            • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 17:19
                                              A w Wawie przed szczytem spaliła sie centrala T mobile, pewnie przypadek.
                                              To tak na marginesie.
                                              • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 17:23
                                                zaczoł sie szczyt, nasluch w warszawie drony smigają a koleś do mnie dzwoni w najlepsze i uskuteczniamy tematy kolezanka w tym czasie na wyciece łazikuje sobie ulicami warszawy i foty strzela konwojom😆😆😆😆
                                                • dragon2016 Re: Psychologia 09.04.19, 17:26
                                                  Nagle jeb... poszedł wyraz......no i dalej dyskusja o dupie i trupie ,ci z automatu na nasluchu o czym ci debile pierdolą o kolega mi opowiada historie zycia z ostatnich dwoch tygodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka