09.04.19, 18:05
Zabrał sie za to co Obama powoli rozbierał, czyli za silną armię, wie doskonale że na zachodnią europe nie ma co za bardzo liczyć, Anglicy nie mogą przegłosować twardego Brexitu, co by nawet Polsce było na rękę.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Trump 09.04.19, 18:10
      Modernizacja trwa stopniowo, Polska bedzie smigać na amerykańskim sprzęcie, troche technologi odziedziczymy i ststemy w końcu będą kompatybilne.
      Turcja przestała być mocnym sojusznikiem, za bardzo odbija w lewo patrzac z gory na dół, poza tym stosunki z Izraelem są fatalne.
      • dragon2016 Re: Trump 09.04.19, 18:52
        Trump o Iranie dopiero teraz ostro o wspieraniu terroryzmu i finasowaniu isis wrzod na dupie Izreala i Amerykanów i jedyny mocny sprzymierzeniec Rosji.Destabiluzuje sytuację i stwarza zagrożenie, no w sumie już jedyny mocny gracz w tamtym regionie.Jak Ruscy już walczą o parę metrów kwadratowych na tej kuli ziemskiej o Wenezuele to Iranu nikt nie ruszy bo caly bliski wschod by sie kotłował.
        • dragon2016 Re: Trump 09.04.19, 18:58
          Tak czy siak,co by nie było jedynym gwarantem bezpieczeństwa jest koncepcja Trojmorza.Wszyscy to doskonale wiedzą.
          • dragon2016 Re: Trump 09.04.19, 19:06
            w zasadzie nie jestem na bierząco z niczym,czasem jakies powiadomienie mi w skoczy itd..czasem przeczytam przypadkowo artykuł,w zasadzie bialy wywiad to pikuś.
            • dragon2016 Re: Trump 09.04.19, 20:04
              moze w zasadzie przydalo by sie poczytac co sie dzieje na swiecie obecnie bo jestem do tylu ze wszystkim.
            • dragon2016 Re: Trump 09.04.19, 20:14
              W zasadzie zasadzie analixowanie to moje hobby ktore mnie doprowadzalo do psychoz,teraz to nie grozi,ale jak zaczynam uprawiać ten sport to mi to zajmuje cale dnie.
              • dragon2016 Re: Trump 09.04.19, 20:17
                No w sumie daleko w przyszłość nie wyleciałem zaledwie 5 lat do przodu a w niektorych sprawach osiem w innych rok.I zawsze trafnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka