just55555 19.03.08, 17:54 Szukam dobrego endokrynologa dziecięcego w W-wie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korzystaj.z.mozgu Re: Szukam dobrego endokrynologa dziecięcego w W 20.03.08, 13:39 Prof. Romer. Ja u niego leczę córkę. www.romer.pl/ Odpowiedz Link
hashi-tess Re: Szukam dobrego endokrynologa dziecięcego w W 20.03.08, 14:12 z ciekawości zapytam: czy zleca badanie hormonów czy tylko TSH? Odpowiedz Link
korzystaj.z.mozgu Re: Szukam dobrego endokrynologa dziecięcego w W 20.03.08, 15:23 Ft3, Ft4, TSH na każda wizytę. Za pierwszym razem dodatkowo a-TPO, a-TG i USG. Jak bęzie dalej - zobaczę. To lekarz starej daty, z dobrym podejściem do dzieci. Pomiar wzrostu zawsze trzykrotny i takie tam drobiazgi. Uważnie ogląda jak dziecko chodzi, jak się porusza (dzieciak maszeruje w samych majtasach), waży, mierzy, i na podstawie obserwacji wysuwa wnioski, które dopiero weryfikuje wynikami badań. Na razie mogę tylko polecić, zastrzeżeń brak. Odpowiedz Link
robak.rawback romer 21.05.08, 14:25 czy to zeczywiscie dobry lekarz? - nie mam nic przeciwko wydaniu iles tam na wizyte ale tez nie chce zeby mnie ktos potraktowal w olewczy sposob - jak to lubia robic utytulowani lekarze. czy on doroslych leczy tez czy ma raczej ukierunkowanie na dzieci? na jego stronie napisane ze doroslych leczy w sumie. Odpowiedz Link
aprylis1 Ja polecam dr Martę Chmurę, ze szpitala w Dziekano 23.05.08, 11:29 wie. Jest suuuuuuuuper,pomogła nie tylko mi ale i wielu moim znajomym Przyjmuje pryw. w gabinecie przy ul. SŁOWACKIEGO 38/46 m. 39 Odpowiedz Link