kajanna 01.02.05, 19:49 A ja mam pytanie.Czy Ktoras z Was rodzila chorujac na te chorobe? Czy powinno rodzic sie naturalnie,czy przez CC ? Czy moga wystapic jakies komplikacje (jesli chodzi o matke i dziecko)?Bardzo sie denerwuje tym porodem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lu74 Re: Porod a wole Hashimoto 04.02.05, 18:47 Hej, Ja dopiero mam rodzic w czerwcu ale lekarka powiedziala mi, ze hashi nie jest wskazaniem do cc i mam sie mentalnie przygotowywac do porodu naturalnego. Moze zadaj to pytanie na forum "Mamy po trudnej ciazy". Ja tylko wiem, ze hashi lubi sie "rozkrecic" po ciazy i porodzie ale na razie o tym nie mysle bo wyrwalabym sobie wszystkie wlochy od zamartwiania sie. A propos, donosze, ze moje wypadajace wlosy, w trakcie ciazy przestaly wypadac w ogole. Ale wiem, ze to przejsciowe niestety. Rozumiem, ze jestes w ciazy - kiedy masz termin porodu? Pozdrawiam Odpowiedz Link
kajanna Re: Porod a wole Hashimoto 04.02.05, 22:36 Termin porodu mam na 11.05.lub 15.05. Moja gin.nastraszyla mnie tylko,zeby rodzic w szpitalau z dobra opieka noworodkowa. Pozdrawiam! Odpowiedz Link