beakuz Re: moja córka prośba o interpretację 01.08.05, 09:25 Chcę podaję Wam wyniki mojej 16 latki TSH 2,92 w normie ale limfocyty 59% (25- 40) czyli podwyższone będę dzisiaj robić T3 i T4 oraz FT3 i FT4 nie wiem gdzie jest przychodnia endokrynologiczna dla dzieci na Bielanach Żoliborzu 8/08 kończy 16 lat więc nie wiem czy nie mogę jej zapisać tam gdzie ja chodzę Dziewczyny proszę o interpretację wyników i jak najszybszą odpowiedź denerwuję się bardzo Beata Odpowiedz Link
aada1 Re: moja córka prośba o interpretację 01.08.05, 10:26 Witaj Córka TSH ma dobrenorma TSH jest do 4,2! jak bedziesz chciała robić pozim hormonów we krwi to wystarczy badanie FT3 i FT4 ( jest ono dokładniejsze!) Córka ma jakieś problemy endokrynologiczne? zle sie czuje? Skąd badania na tarczyce? Jak wychodzą inne badania, morfologia, OB? Może córa ma jakiś stan zapalny w organizmie? Tak dla uspokojenia możesz zrobić jeszcze badanie Anty TPO. Od 16 roku życia przychodnia endokrynologiczna dla dorosłych... Pozdrawiam Ada Odpowiedz Link
beakuz Re: moja córka prośba o interpretację 01.08.05, 10:50 zaczęło się od niemożności wybudzania się tzn jej mózg się budzi natomiast ręce nogi nie poruszają sie, nie może również wydobyć z siebie głosy .Bardzo dziękuję czyli jeszcze badania na przeciwciała morfologia w porządku nie było robione badanie OB może warto zrobić jutro odbiorę t3 t4 Odpowiedz Link