Dodaj do ulubionych

witam i...

06.01.14, 19:01
Dostałam dzisiaj cynka od jednej z forumek, że jest nowe forum i (o zgrozo) byłabym mile widziana. Dziękuję za informację i niniejszym zacznę alować, czyli alać, czyli sypać per ale...
Ale... 1. Podobny wybuch entuzjazmu, upajanie się spierdoleniem od wrednej poprzedniej adminki ..... (tu wstawić dowolne, ja bym mogła rzucić z pięć nicków) to ja już widziałam i to parę razy. Historia jest podobna za każdym razem: fajnie, miło, pierwsze zgrzyty, miło, wyjebanie kogoś, średnio miło itd. aż do nieuniknionego kolapsa. To już było i już mi się nie chce bawić w to od nowa. Mówicie, że TU i TYM razem będzie inaczej? A takiego chuja! Nie będzie.
Ale... 2. Po pobieżnym przejrzeniu obecnych tu nicków wpadły mi w oko jedna, czy dwie osoby, które swego czasu pięknie, i kurwa całkiem bezinteresownie, na jakichś tam zakitranych forach obrobiły mi dupę jak się patrzy. Ja palcem pokazywać nie będę, ale kto jadaczką kłapał, to wie, że mówię o nim. Z takimi osobami jedyny pożądany przeze mnie kontakt to taki z udziałem kija zakończonego szpikulcem.
W związku z powyższymi alami na udział w forum raczej się nie piszę.
Pozdrawiam wszystkich, z którymi miałam fajny kontakt.
deela
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: witam i... 06.01.14, 19:11
      A nie lepiej zostać ze względu na ogół minus rzeczone dwie osoby?

Dać deela wink z jakiegokolwiek forum można zawsze, nieprawdaż?
      Podejrzewam, że sporej części osób brakowało twego ciętego języka.

No i może zanim podejmiesz decyzję o niezostaniu( a szkoda by było, mimo wielu spraw, w których się różnimy smile ) streścisz nam (a przynajmniej mi) co się przez ten czas u ciebie działo? Jak chłopcy?
    • totorotot Re: witam i... 06.01.14, 19:24
      Jezu, jak ja bym miała się nie udzielać na forach, gdzie ktoś mi kiedyś dupe obrobil, to bym mogła sobie pisać do pamiętnika ewentualnie
    • grave_digger Re: witam i... 06.01.14, 19:24
      Mam te same spostrzeżenia.
      • amoreska Re: witam i... 06.01.14, 19:33
        Grave - owszem, racja co do tego hurraoptymizmu niektórych osób.

Ale jeśli chciałyśmy mieć magiel, a większość z takich czy innych względów nie mogła na nim zostać - jedynym (tak - jedynym) wyjściem było otworzenie nowego forum.

Forum zamiast emagla. Dla wielu zamiast, a nie oprócz.

A Wolny Magiel ma szanse rozlecieć się jak każde inne forum.
        • zuzanka79 Re: witam i... 06.01.14, 19:37
          Ktoś tu wczoraj fajnie napisał:
          Forum to ludzie, nie nazwa. Chyba sobie w sygnaturkę wstawię smile
          • beata132 Re: witam i... 06.01.14, 19:54
            Proszę bardzo, możesz wstawić wink

Co do meritum.
            Wolny Magiel to forum otwarte. Chcesz być z nami? Super. Nie chcesz? Masz do tego prawo.
            Nie męczmy się wątkami, że ktoś kogoś nie lubi. Takie jest życie. Nie da się dogodzić wszystkim.

• guderianka Re: witam i... 06.01.14, 20:26
      dilka-chyba nie ma na forum takiej osoby z długim stażem, która nie ma swoich psychofanów
      • babowa Re: witam i... 06.01.14, 20:29
        dilaku, mnie brakuje twojego jezora i humoru
        jakbys tak jaki czat znowu utworzyła, tak mi sie marzy

http://i43.tinypic.com/14devqc.gif
      • zuzanka79 Re: witam i... 06.01.14, 21:31
        guderianka napisała:

> dilka-chyba nie ma na forum takiej osoby z długim stażem, która nie ma swoich p
        > sychofanów

Ja nie mam big_grin
    • pszczolaasia Re: witam i... 06.01.14, 20:30
      mam nadzieje ze tu zostaniesz.
    • whiteczeremcha Re: witam i... 06.01.14, 21:12
      a nie można się różnić i mieć do siebie szacunek , bo przecież nie jesteśmy stworzeni według jednego , jedynie słusznego szablonu ? można się różnić pięknie tongue_out
    • anna.lucyna Re: witam i... 07.01.14, 09:23
      Jakżesz mi z tego powodu wszystko jedno tongue_out Deelka, zmień antydepresanty na silniejsze i wróć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka