18.01.14, 12:58
Korzystając z chwilowego niewieszania sie forum w moim kompie - ponoć gdzies tam na północy jest snieg.
U mnie dzis na termometrze w słońcu 18 stopni, dzieci siedzą w krótkim rękawku na balkonie i sie opalają, w donicy ożywiła się trawa dla kota, ja wietrzę mieszkanie na nadchodzące mrozy. Jest cudnie. Czy zima musi być?
Obserwuj wątek
    • totorotot Re: Pogoda 18.01.14, 13:06
      wez nie wkurwiaj, u nas finlandia
    • zales239 Re: Pogoda 18.01.14, 13:13
      Jesu 18 stopni w plusie-niewiarygodne.
      U nas, po przekątnej ,któryś dzień szaro, buro, wilgotno i jakieś 5 w plusie
      i mgła w gratisie co jakiś czas .
      Jak spadło to białe...... to zaraz się roztopiło i tylko buty mokną w tym syfie brrrrr.
      Młody jak znalazł kawałek śniegu to go nosił ,głaskał z namaszczeniem hehe,biedne dziecko.

Dlania korzystaj ,filtrem się pomaziaj , nie boi ,zima przyjdzie chyba.
      Cały czas kołacze mi się w główce zdanie z Misia chyba:
      "Pani Kierowniczko:jest zima i MUSI być zimno"
      Co się ma nijak do naszej teraźniejszości.
      • dorcia1234 Re: Pogoda 18.01.14, 13:25
        Dlania
        czy ty aby na pewno w Polsce mieszkasz? bo u nas -3 i szaro-biało-zimno.
        Wylazłam na chwilę, ale przez wilgoć to się bardziej odczuwa chłód
        • grave_digger Re: Pogoda 18.01.14, 13:35
          Ale u nas też piękne słonce i wiosna. Śniegu nie widziałam od zeszłej zimy.
    • setia Re: Pogoda 18.01.14, 15:39
      aż spojrzałam na pogodę w Polsce i chyba, dlania, popsuł Ci się termometr wink
      • dlania Re: Pogoda 18.01.14, 15:49
        Ale co, zdjęcie mam zrobić na dowód?wink Chociaż nie, słońce juz zachodzi za późno.
      • mariolka55 Re: Pogoda 18.01.14, 16:07
        nie ,do slońca tyle dociagnie
    • mariolka55 Re: Pogoda 18.01.14, 16:06
      Dłania u mnie to samo ,wiosna jak nic smile
      wczoraj to bylo obłednie ,nie mogłam sobie wyobrazic tego sniegu gdzies tam kawałek dalej
    • bronia_84 Re: Pogoda 18.01.14, 18:52
      No właśnie, u mnie też tak ciepło. I uwierzyć nie mogę, jak mówią w tv, że gdzieś tam w Pl jest śnieg.. No u nas w górach nie ma smile
      • mamaoskarka18 Re: Pogoda 18.01.14, 21:30
        A u mnie w centrum piękna zima, codziennie chodzę z dzieckiem na sanki
        • nie_wiem_nie Re: Pogoda 20.01.14, 11:06
          u nas piękne słońce i - 11 stopni, wieje, zawiewa drogi. Wczoraj na sankach z córą śmigałam, cudnie było
    • zuzia36 Re: Pogoda 20.01.14, 13:14
      brrrrrrrrrrr - 11 i pizgawica straszna brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • kolibeer2 Re: Pogoda 20.01.14, 13:16
      umieram z zimna ...
      na termometrze koło -10 , odczuwalna to nie wiem , ale tak kure...sko wieje , że chyba na dwór następnym razem w goglach narciarskich pójdę , bo oczy wypływają tongue_out
      PS . śmiegu mało
    • guderianka Re: Pogoda 20.01.14, 13:42
      u nas -4 póki co
      i czekam na ten śnieg wink
      • moonshana Re: Pogoda 20.01.14, 13:43
        minus niedużo, marznący deszcz , wichura i tak ślisko że strach z domu wyjść.
        chciałam zimy, owszem - ale takiej ze śniegiem i słońcem, a nie zimy-zemsty-jesieni.
        • jasmin80 Re: Pogoda 20.01.14, 14:03
          U nas 4 stopnie na plusie i deszcz.
    • mathiola Re: Pogoda 20.01.14, 14:34
      weź mnie Dlańka nie denerwuj, na jakiej kurnia północy, od kilku dni mamy atak zimy, wszystko zamarza, śnieg wali po oczach, wiatr targa koafiury, fatalnie jest, a ja już zdążyłam zapomnieć jak boli odśnieżanie i skrobanie samochodu uncertain
      No ale trzeba przyznać, że pięknie to przez okno wygląda smile W końcu biało.
      • dlania Re: Pogoda 20.01.14, 14:53
        U mnie jescze wczoraj pięknie i ciepło było, term. w samochodzie, a więc raczej nie w słońcu, pokazywał 11 stopni w plusie, jak jechaliśmy na basen to sie młoda pytała, czy kryty czy na zewnątrzwink Dziś juz nieco większa nędza, bo pada, ale temp. nadal powyżej zera, czyli 7 stopni.
        Aż dziwne, że takie różnice między pólnocą, czy tam centrum, a południem. Ale ostatnio czytałam ,ze podczas zimy stulecia (1978) w Krakowie było - 15, a Tarnowie w tym samym czasie +10.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka